Connect with us

Αθλητισμός

ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΗΚΟΣ: «Είχαμε αγωνιστική ταυτότητα»

Published

on

O Διαγόρας όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο gnomip έρχεται… με φόρα από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Νίκησε εύκολα μέσα στα Βραχνεϊκα τον Ερμη Μελιγούς για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος γράφοντας για μια ακόμα φορά την δικιά του ιστορία.

Ο «μαέστρος» αυτής της αρμάδας δεν είναι άλλος από τον έμπειρο τεχνικό Ανδρέα Ζήκο.

Το gnomip επικοινώνησε με τον ίδιο έτσι ώστε να μας μεταφέρει την δικιά του άποψη για τον σημερινό αγώνα:

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και βγάζουμε πράγματα μέσα στον γήπεδο. Είχαμε καλή παρουσία σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, πολύπλευρο τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά κάνοντας αρκετές ευκαιρίες, έχοντας τρία γκολ αλλά και δοκάρια.

Σίγουρα θα μπορούσε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο αλλά σε αυτό που μένω και επιμένω είναι  η παρουσία εντός των αγωνιστικών γραμμών και η αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας. Δείχνει ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο με τις νέες προσθήκες να ανταποκρίνονται και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε και το εξελίξουμε μέρα με την μέρα.

Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή την  διοίκηση η οποία υποστηρίζει όλη αυτή την δουλειά που κάνουμε. Χωρίς αυτή την υποστηρίξει σίγουρα δεν θα λειτουργούσε τίποτα σωστά. Τους ευχαριστώ που μας παρέχουν ότι χρειαζόμαστε».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement