Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Με δάκρυα στην πρώτη on stage εμφάνιση μετά τον θάνατο του Mad Clip

Δημοσιεύθηκε

στις

H Ελένη Φουρέιρα έδωσε την πρώτη της συναυλία, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Mad Clip. Ο δημοφιλής τράπερ ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από τροχαίο ατύχημα, σκόρπισε απέραντη θλίψη στον χώρο της μουσικής, μιας και τα τελευταία χρόνια είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα των σύγχρονων Ελλήνων τραγουδιστών.

Μια από τις τελευταίες του επιτυχίες του ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα με τίτλο “Μπορεί”. Οι δυο τους είχαν γυρίσει το βίντεο κλιπ στις αρχές του φετινού καλοκαιριού με το συγκεκριμένο κομμάτι να γίνεται το απόλυτο hit της summer season.

Η Ελένη Φουρέιρα όλο αυτό το διάστημα από τον θάνατο του Mad Clip και μετά θέλησε να θρηνήσει με τη σιωπή της κάνοντας ελάχιστες αναρτήσεις στα social media.

Η τραγουδίστρια έκανε την προγραμματισμένη της εμφάνιση για το Playmotion 2021. Όταν μάλιστα έφτασε η ώρα να ερμηνεύσει το “Μπορεί”, λύγισε μιλώντας για τη συναυλία που θα έκαναν μαζί…

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σαν να είσαι εδώ κοντά μας», είπε συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα.

Δες το βίντεο:

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement