Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στα 106.000 ευρώ το πρόστιμο που «έφαγε» ο πιο διάσημος καστανάς της πόλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο καστανάς είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη λιπόθυμος πριν από λίγα χρόνια, με τις εικόνες να προκαλούν αίσθηση. Τα βάσανά του, δεν έχουν όπως φαίνεται τελειωμό. Ο ίδιος ξεσπά και περιγράφει τον Γολγοθά που καλείται να ανέβει…

Η Δημοτική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, έκανε επιχείρηση – σκούπα για να μαζέψει παράνομα καρότσια και πάγκους από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην επιχείρηση μάζεψαν και το καρότσι του καστανά που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα.

Το 2015 ο Γιώργος Δήμου είχε πάρει κλήση επειδή πωλούσε σε πάγκο χωρίς άδεια και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 10.000. Μάλιστα, είχε συλληφθεί και είχε προκαλέσει αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι τον περικύκλωσαν μια ντουζίνα αστυνομικοί για να τον συλλάβουν, με τον ίδιο να πέφτει λιπόθυμος.

Σήμερα, όπως λέει στον ΑΝΤ1, το πρόστιμο έχει φτάσει 106.050 και σαν να μην έφτανε αυτό, ξύπνησε το πρωί και όταν βγήκε από το αποθηκάκι που ζει σε μια στοά, είδε ότι έλειπε το καρότσι, μαζί με τα καλαμπόκια που είχε για πούλημα.

Για να το πάρει πίσω θα πρέπει να καταβάλλει στο Δήμο 800 ευρώ, τα οποία δεν διαθέτει. «Δεν έχω να φάω, πού να βρω τα λεφτά;» λέει ο πλανόδιος πωλητής.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement