Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Συγκίνηση για την Κατερίνα Ελεφάντη-Κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του άνδρα της

Δημοσιεύθηκε

στις

«Έφυγε» από την ζωή ξαφνικά, και μάλιστα μπροστά στον αγαπημένο της σύζυγο η 74χρονη Κατερίνα Ελεφάντη, το γένος Φλαμή.

Προ ημερών είχε κάνει μία απλή επέμβαση στο Νοσοκομείο, και τις τελευταίες ημέρες ήταν στο σπίτι της στην οδό Γούναρη και Σισίνη.
Το πρωί, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μέσα σε λίγα λεπτά κατέρρευσε. Aπό καρδιακή ανακοπή. Θρήνος για τον αγαπημένο της σύζυγο Κωνσταντίνο και την κόρη τους Μαριάννα. Η κηδεία της θα γίνει to Σάββατο ώρα 12 από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Νεκροταφείο Λεύκας.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΦΛΑΜΗ

Ο ανεψιός της, δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Φλαμής, σε ανάρτηση του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γράφει για την αγαπημένη του θεία: «Όταν ήμουν μικρός με “ντάντευες” εκεί στο πατρικό, στα χαμόσπιτα της Γούναρη με την αυλή στη μέση, πριν γίνει η μεγάλη πολυκατοικία. Κάθε φορά που ερχόμουν εκεί, φρόντιζες για το “χαρτζιλίκι” μου, για σοκολάτες και μου έφτιαχνες εκείνες τις αξέχαστες τηγανίτες, τον “κουταλάτο” χαλβά και τα κεφτεδάκια. Δεν σε είχα πει ποτέ “θεία”. Ήσουν η Κατερίνα. Η φίλη της μαμάς, η αδελφή του μπαμπά. Ήσουν πάντα με τα χαμόγελο στα χείλη, σου άρεσαν τα αστεία, και πάντα περνούσες από τους “μποναμάδες” της πλ. Γεωργίου ή της Τριών Ναυάρχων για να μας φέρεις εκείνα τα ξεχωριστά δωράκια. Σήμερα το πρωί Κατερίνα, έγραψα μία έκτακτη είδηση. Ότι μία 74χρονη κατέρρευσε στη Γούναρη. Δεν ήξερα τότε ότι ήσουν εσύ. Το δυσάρεστο ήρθε μετά από μία περίπου ώρα. Θα είμαι εκεί. Να σε δω από κοντά. Και ελπίζω να μου κρατάς καμιά σφυρίχτρα από τα μποναμάτικα. Ξέρεις εσύ”!

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement