Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εγκαινιάζεται την Κυριακή η «TΡΙΓΚΑΣ ΝΕPHROS MON AE”

Η μεγαλύτερη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στη Δυτική Ελλάδα

Published

on

 

Την προσεχή Κυριακή στις 11 το πρωί θα γίνουν τα εγκαίνια της μεγαλύτερης Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στη Δυτική Ελλάδα «Τρίγκας Nephros Mon A.E», στους χώρους του, στην οδό Κορίνθου 521 και Βορείου Ηπείρου, στην Πάτρα.

Η μονάδα διαθέτει δύο ορόφους αιμοκάθαρσης με 33 μηχανήματα SURDIAL X της εταιρείας NIPRO τελευταίας τεχνολογίας, όλα αποκλειστικά ON-LINE με χρονολογία κατασκευής το έτος 2021 που φτιάχτηκαν αποκλειστικά για την ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ ΑΕ και στάλθηκαν από το Κιότο της Ιαπωνίας.

Διοικητικός και επιστημονικός διευθυντής της εν λόγω μονάδας είναι ο Dr. Παναγιώτης Τρίγκας, γιος ενός εκ των πρώτων νεφρολόγων στην χώρα, του Κωνσταντίνου Τρίγκα, του οποίου το έργο και όραμα συνεχίζει.

Ο Π. ΤΡΙΓΚΑΣ ΔΙΠΛΑ

ΣΤΟΥΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ

Ο Παναγιώτης Τρίγκας, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, μυαλό παραγωγικό, άνθρωπος δοτικός και χαμηλών τόνων παρά το εξαιρετικά επιτυχημένο της διαδρομής του, πρεσβεύει ότι η ιατρική είναι επιστήμη και τέχνη μαζί. Είναι ο άνθρωπος πίσω από ένα πολύ σημαντικό έργο στον τομέα της Υγείας στην περιοχή μας, την πιο σύγχρονη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης στη Δυτική Ελλάδα.

«Έχω ζήσει τους νεφροπαθείς, τους έχω νιώσει, τους έχω «πονέσει» και αισθάνομαι ένας από αυτούς. Έχουμε μία κοινή ιστορία. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου ως μη νεφρολόγο» δηλώνει ο ίδιος.

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Σκοπός του είναι, όπως μας εξηγεί, η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικής περίθαλψης σε ασθενείς με Χρόνια Νεφρική Νόσο και Ολική Νεφρική Ανεπάρκεια μέσω σύγχρονων και πρωτοποριακών προγραμμάτων, χρησιμοποιώντας παράλληλα τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και σε συνδυασμό με τη θέρμη αλλά και τον επαγγελματισμό του προσωπικού μας.

Tέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Κλινική διαθέτει έμπειρο προσωπικό στην αιμοκάθαρση, σύγχρονο και άνετο εξοπλισμό, καθώς επίσης υπερσύγχρονο ασθενοφόρο Ford Transit από τα πιο ευρύχωρα και ασφαλή οχήματα μεταφοράς ασθενών, πιστοποιημένο από το ΕΚΑΒ, με όλο τον απαραίτητο αλλά και πλεονάζοντα ιατρικό εξοπλισμό καθώς και έμπειρο πλήρωμα με διασώστη, το οποίο βρίσκεται στην υπηρεσία όλο το 24ωρο, για την εξυπηρέτηση προγραμματισμένων συνεδριών ή επειγόντων περιστατικών.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement