Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με άρωμα Παναθηναϊκής…- Το παράρτημα Πάτρας έδωσε δυναμικό «παρών» στην εναρκτήρια βραδιά  

Published

on

 

Η πρώτη εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών Παναθηναϊκής στην μετά Covid εποχή πραγματοποιηθήκε για τα Διοικητικά Συμβούλια όλης της Ελλάδας την περασμένη Τετάρτη, στους ανοιχτούς χώρους του Roof Garden, στο «St George Lycabettus Life style Hotel».

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει το Παράρτημα Πάτρας, τα μέλη του οποίου υποδέχτηκαν το Δ.Σ. της Κεντρικής Διοικησης με πολλή αγάπη και αβραμιαία φιλοξενία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικιλιας, η υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Σοφία Βούλτεψη, ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής, αρμόδια για θέματα Δημογραφικού, Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Μαρία Συρεγγελα, η τ. υπουργός και Πρωτη Πρόεδρος της «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ» Φάνη Πετραλιά, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας Ελευθέριος Σκιάδας, ο διοικητής του Νοσοκομείου Παμμακάριστος Θρασύβουλος Λαδόπουλος και η αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Δυτ. Αττικής “Αγ. Βαρβάρα” Φωτεινή Βρύνα.

Από το παράρτημα Πάτρας συμμετείχε η πρόεδρος Λέτα Βέργη, σχολάρχης, η οποία είχε σύντομη συζήτηση με τον υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο, η α΄ αντιπρόεδρος Αμαλία Κωνσταντακοπούλου και η γενική γραμματέας Κατερίνα Βέργη. Μέλη του Δ.Σ. είναι επίσης η Έλσα Παξινού και Καίτη Μπέλλα.

Το Παράρτημα Πάτρας εδώ και 25 χρόνια πραγματοποιεί φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, πολιτιστικές εκδρομές, επιστημονικές ημεριδές με σκοπό την προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στην πατραϊκή κοινωνία. Παράλληλα τόνοι τροφίμων έχουν μοιραστεί τόσο σε άπορους συμπολίτες μας όσο και σε ευαγή ιδρύματα της περιοχής μας.

Στη διάρκεια της βραδιάς η πρόεδρος Μαρία Γιαννίρη, προσέφερε αναμνηστικό δώρο στον πολυβραβευμένο τραγουδιστή Γιάννη Πετρόπουλο, πιστό και διαχρονικό φίλο της Οργάνωσης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement