Connect with us

Παναχαϊκή

Κράτησε και πάλι το «μηδέν» απέναντι σε μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2 όπως είναι το Αιγάλεω

Published

on

Πολλάκις έχουμε γράψει ότι από την αρχή, από την ημέρα που ξεκίνησε να χτίζεται η νέα ομάδα της Παναχαϊκής, ο επικεφαλής Πέτρος Σταθάκης ανέφερε ότι πρώτος στόχος είναι να δημιουργηθεί μια συμπαγής άμυνα από παίκτες μεγαλύτερης κατηγορίας.

Το προχθεσινό παιχνίδι αν και επίσημο ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ αν κανείς αναλογιστεί ότι το Αιγάλεω είναι ομάδα της Σουπερ Λιγκ 2 και αυτό που κανείς αντιλήφθηκε είναι ότι η άμυνα δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσει μεγάλα ρήγματα έτσι ώστε να παραβιαστεί η εστία του Αθανασόπουλου. Φυσικά και ο έμπειρος πορτιέρο όποτε χρειάστηκε έδειξε την μεγάλη του κλάση αποσοβώντας κάθε επαφή της μπάλας με τα δίχτυα του.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η Παναχαϊκή έγινε υπερομάδα, ακόμα χρειάζεται αρκετή δουλειά, με τον Σέρβο τεχνικό, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις για να γίνουν οι κοκκινόμαυροι ένα δυνατό σύνολο.

Ωστόσο αυτό που έχει σημασία μέχρι στιγμής είναι ότι η Παναχαϊκή στα τέσσερα επίσημα ματς του Κυπέλλου μετράει ισάριθμες προκρίσεις.

 

Θα κληθεί σε απολογία

Το σίγουρο είναι ότι η Παναχαϊκή για τη διακοπή που σημειώθηκε μετά το γκολ θα κληθεί σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή.

Ο ρέφερι Αλέξανδρος Δραγάτης ανέφερε στο φ.α. ότι ο προπονητής του Αιγάλεω Απόστολος Χαραλαμπίδης βρέθηκε πεσμένος μετά από ρίψη κροτίδας που έσκασε δίπλα του και στη συνέχεια είχε διαξιφισμό με τον Αποστόλη Βεντουρή με αποτέλεσμα την αποβολή και των δύο από τον αγωνιστικό χώρο.

Η κοκκινόμαυρη ομάδα κινδυνεύει μεν με χρηματικό πρόστιμο όμως η αλήθεια είναι ότι μπροστά στην χαρά της επιτυχίας να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για την επόμενη φάση λίγο την ενδιαφέρει.

 

Ευχαριστεί τη Θύελλα η Παναχαϊκή

Η διοίκηση της Παναχαϊκής με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την αντίστοιχη της Θύελλας Πατρών για την φιλοξενία που της παρείχε στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο το Αιγάλεω.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση της Θύελλας Πατρών και προσωπικά τους Τάκη και Δημήτρη Θανόπουλο για όλες τις εξυπηρετήσεις και διευκολύνσεις που παρείχαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στους φιλάθλους μας. Με την ευκαιρία ευχόμαστε στην ομάδα τους κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας».

 

 

  

 

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement