Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Νέα iPhone 13 Pro και iPhone 13: Η αναβάθμιση που αλλάζει τα πάντα

Δημοσιεύθηκε

στις

Εντυπωσιακές λήψεις ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με τη λειτουργία «Νύχτα», καθώς και βίντεο επαγγελματικής ποιότητας (ProRes) με τη λειτουργία «Κινηματογράφος» είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες του προηγμένου συστήματος κάμερας των νέων iPhone.

Οι υπερσύγχρονοι επεξεργαστές και το λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουν απογειώνουν το αποτέλεσμα.

Για να δημιουργήσεις βίντεο κινηματογραφικής ποιότητας αρκεί να χρησιμοποιήσεις τις αυτόματες μεταβάσεις εστίασης της λειτουργίας «Κινηματογράφος» και φυσικά την επαναστατική δυνατότητα μακροφωτογραφίας του iPhone 13 Pro που ζωντανεύει ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Apple_iphone13_cinematic-mode_09142021

Ζωηρές εικόνες με έντονα, φωτεινά χρώματα και καθαρότητα που κάνει τις λήψεις σου να εγκλωβίζουν όλη την ομορφιά που βρίσκεται γύρω σου. Κι επειδή η ομορφιά βρίσκεται στις λεπτομέρειες, με τα νέα iPhone μπορείς να απαθανατίσεις τα πάντα!
Και φυσικά η μακροφωτογράφιση είναι μόνο η αρχή. Μπορείς ακόμα να τραβήξεις μακροβίντεο σε αργή κίνηση ή time-lapse. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μαγικό.

Apple_iphone13_colors_us_09142021

Αντέχουν τα πάντα, ακόμα και το νερό!
Τώρα η ανθεκτικότητα των συσκευών μας είναι σημαντικότερη από ποτέ αφού θέλουμε να συντροφεύουν κάθε στιγμή μας. Τα iPhone είναι δημοφιλή για το κομψό και ποιοτικό τους design όμως η Apple στα προϊόντα της εισήγαγε την καινοτομία της Κεραμικής Επίστρωσης που τα κάνει ακόμα πιο ανθεκτικά.

Παράλληλα, το ανοξείδωτο ατσάλι χειρουργικής ποιότητας που χρησιμοποιεί στην κατασκευή τους αλλά και η μεγάλη αντοχή τους στο νερό (επιπέδου IP68) επαναπροσδιορίζουν τον όρο «ποιοτική κατασκευή». Και το καλύτερο; Ο χρήστης νιώθει ασφάλεια όταν χρησιμοποιεί τη συσκευή του τόσο σε ό,τι αφορά την ανθεκτικότητα της κατασκευή της αλλά και σχετικά με την προστασία των δεδομένων του.

Apple_iphone13_display_09142021

Πανίσχυρος επεξεργαστής και μπαταρία για απεριόριστη χρήση
Με τα νέα iPhone παίζεις παιχνίδια, δουλεύεις άνετα, διαβάζεις κείμενα, παρακολουθείς video κ.ά. Όλα ταυτόχρονα, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Είναι γνωστό ότι η υπογραφή της Apple στο hardware αλλά και στο software αποτελεί την απόλυτη εγγύηση. Η νέα γενιά iPhone 13 ενσωματώνει τον πανίσχυρο επεξεργαστή A15 Bionic με επιδόσεις που καλύπτουν τις απαιτήσεις ακόμα και ενός επαγγελματία. O μηχανισμός Neural Engine τροφοδοτεί το Smart HDR 4 και προσφέρει ταχύτατη εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας και η GPU 5-πυρήνων υποστηρίζει την προηγμένη οθόνη με ProMotion στο iPhone 13 Pro.

Apple_iPhone-13-Pro_A15-Bionic_09142021

Ασύλληπτες ταχύτητες 5G για κάλυψη χωρίς όρια
Η νέα ψηφιακή εποχή ξεκίνησε με την ανάπτυξη του δικτύου 5G στην Ελλάδα.
Τώρα μπορείς να τη ζήσεις στο έπακρο με το iPhone 13 Pro που υποστηρίζει ασύλληπτες ταχύτητες ακόμα και σε multiplayer παιχνίδια. Ταυτόχρονα, η λειτουργία Smart Data εξοικονομεί αυτόματα μπαταρία, όταν δεν απαιτείται τόση ταχύτητα.
Με περισσότερες ζώνες κάλυψης 5G η εμπειρία της σύνδεσης δεδομένων περιήγησης φέρνει απεριόριστες δυνατότητες, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Apple_iPhone-13-Pro_A15-Bionic-Video_09142021

Όλη η μαγεία σε μία οθόνη!
Η ανανεωμένη Super Retina XDR οθόνη έρχεται εξοπλισμένη με 120Hz ProMotion τεχνολογία στη σειρά iPhone 13 Pro. Τι σημαίνει αυτό; Η τεχνολογία προσαρμοστικού ρυθμού ανανέωσης προσφέρει πιο ομαλά animations και καλύτερη αυτονομία. Το refresh rate είναι προσαρμόσιμο ανάλογα με το περιεχόμενο και την εργασία που εκτελεί η συσκευή, ενώ η φωτεινότητα της οθόνης εντυπωσιάζει αγγίζοντας τα 1.000 nits σε εξωτερικό χώρο.

Όλα αυτά σε ολόκληρη τη σειρά iPhone 13, στις 6.1-ίντσες και 6,7-ίντσες για το iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max, αντίστοιχα. Το iPhone 13 διατίθεται σε μέγεθος οθόνης 5,4-ιντσών στην έκδοση iPhone 13 mini και 6,1-ιντσών στην έκδοση iPhone 13 και τα δύο με Super Retina XDR οθόνη.

Η νέα σειρά iPhone 13 είναι διαθέσιμη στο επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών Apple της iSquare: iStorm, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public, Media Markt, Electronet, You.gr, Document και iSystem


Ροή ειδήσεων

Advertisement