Connect with us

Ερασιτεχνικό

Διά πυρός και σιδήρου (Ολα τα Φ.Α. στον Γ’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας)

Published

on

 

Ο Κεραυνός βρήκε τον τρόπο να «σπάσει» την πολυπρόσωπη αμυντική λειτουργία του Αετού Πατρών και να πάρει τη νίκη (0-1) – Τρίποντο- χρυσάφι για το Προάστιο- Πολύτιμη ισοπαλία ο Δαβουρλής

Παλικαρίσια νίκη σημείωσε η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου και μάλιστα εκτός έδρας με 1-0 επί του Αετού Πατρών για την 4η αγωνιστική του Γ’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας. Μια νίκη που διατήρησε το συγκρότημα του Ανδρέα Ανδρούτσου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς.

Ο Σταύρος Τσιάτο ήταν αυτός που χρίστηκε σκόρερ με τη βοήθεια φυσικά του β’ βοηθού Θεοφίλου Τραγουλιά. Πιο συγκεκριμένα σε μια στημένη φάση ο Νίκος Τρίγκας στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά που βγάζει μάτι… με το τέρμα του Τσιάτο με τον τελευταίο με δεύτερη κεφαλιά να βρίσκει τέρμα και τον γκολκίπερ Καλλιακμάνη να αποκρούει μέσα από την γραμμή σύμφωνα με την υπόδειξη του βοηθού.

Αυτό το γκολ έμελε να χαρίσει ένα δύσκολο «τρίποντο» στην ομάδα του Κεραυνού που απέναντί της είχε μια καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία από τον Αετό.

Η Νίκη Προαστίου σημείωσε μεγάλη εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στην μαχητική Αναγέννηση Ψαθοπύργου χάρη στο τέρμα του Σαμαντά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Το συγκρότημα του Νίκου Πατρώνη σημείωσε την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα πηγαίνοντας στους 7 βαθμούς.

Ο Δαβουρλής σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο όπως ήταν αυτό του γηπέδου της Τέμενης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, παίρνοντας ένα σημαντικό βαθμό για την συνέχεια (2-2).

Μεγάλο «διπλό» απέσπασε το Άνω Καστρίτσι στο γειτονικό ντέρμπι με τον Αετό Ρίου παίρνοντας παράλληλα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με «χρυσό» σκόρερ τον Ανδρέα Ραφτόπουλο.

Τέλος το παιχνίδι των Καλαβρύτων με την Αιγείρα/Ακράτα αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Ο Δήμος Καλαβρύτων απέστειλε έγκυρα έγγραφο στην ΕΠΣ Αχαΐας ότι οι συνεχόμενες βροχές έχουν βαρύνει το γήπεδο και είναι ακατάλληλο για να διεξαχθεί η εν λόγω αναμέτρηση. Από την άλλη μεριά η Αιγείρα/Αρκάτα δυσανασχέτησε θεωρώντας ότι το γήπεδο δεν είχε ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ από τις κακές καιρικές συνθήκες. Όπως και να έχει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας αναμένεται να ορίσει την εν λόγω αναμέτρηση για τις 27/10.

 

O ΜVP

Ο Κεραυνός πήρε μια τεράστια εκτός έδρας νίκη για την 4η αγωνιστική κόντρα στον Αετό Πατρών χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Σταύρος Τσάτο. Ο έμπειρος άσος που έριξε πολλά χιλιόμετρα στο 70’ της συνάντησης με κεφαλιά νίκησε τον Καλλιακμάνη γράφοντας το 0-1 για τον Κεραυνό. Φυσικά το γκολ μέτρησε με την υπόδειξη του βοηθού Μ. Κακαφώνη αναφέροντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του έμπειρου πορτιέρο που απέκρουσε.

 

Ήρθε και η νίκη

Το Άνω Καστρίτσι έψαχνε εδώ και καιρό αυτή τη νίκη που θα του αναπτερώσει το ηθικό για την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα του Γ’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας. Αυτή ήρθε την Κυριακή και μάλιστα στο γειτονικό ντέρμπι επί του Αετού Ρίου. Ο «χρυσός» του συγκροτήματος του Ερρίκου Μαράτου ήταν ο Ανδρέας Ραφτόπουλος ο οποίος χάρισε τους τρεις πρώτους βαθμούς στην ομάδα του.

 

ΑΕΤΟΣ Π.-ΚΕΡΑΥΝΟΣ 0-1

ΓΚΟΛ: 70′ Τσάτο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Πράνταλος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΑΕΤΟΣ Π. (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Μπίρμπας (69’ Μπίτρας), Ασκούνης Η., Χαλκιόπουλος, Λαζανάς, Καρακάσης, Βετούλας, Καραπιπέρης (53’ Παπαχρήστος), Μαράτος, Σχοινάς (10’ λ.τ. Αναγνώστου), Ραμαντάνης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Α. Ανδρούτσος): Κατσαμπέκης, Μαρκόπουλος, Κασιώνης, Σπανογιάννης (60’ Ν. Τρίγκας), Τρίγκας Α., Μιχαηλίδης (60’ Καραχανίδης), Κούστα, Ντόμας, Τσάτο (80’ Κουραχάνης), Σπανός (90’ Ροδόπουλος), Ζαφειρόπουλος.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ-ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ 2-2

ΓΚΟΛ: 36΄ Καραΐνδρος, 55΄Μουρτίκας- 40΄Γαλαριώτης, 66΄ πεν. Πρέμτος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξης Καμζόλας.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 70’ Μανέτας

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ντόι, Γκοτσόπουλος, Μαρδάς (75΄ Μπλάτα), Μανέτας, Ραπάι, Θεολόγος, Τιμοθέου (46΄ Μουρτίκας), Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης (88΄ Γκιώνης), Καραΐνδρος, Λαμπίρης (75΄ Αποστολόπουλος).

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ (Δ. Ράπτης): Φατούρος, Γασπαρινάτος, Μπάνη, Ευθυμιόπουλος (71΄ Σπανός), Σπ. Πρέμπτος, Πολίτης, Μακρής, Γεράνιος, Κουμπουρλής, Κ. Πρέμπτος, Γαλαριώτης (60΄ Τσεκούρας).

 

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ-ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ 0-1

ΓΚΟΛ: 75’ Ραυτόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΔΟΚΑΡΙ: 45΄ Λάγιος.

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Α. Ζήκος): Κωστόπουλος, Ζακυνθινός, Παπαθανασόπουλος (79’ Αποστολόπουλος), Ιντζές, Παπαχριστόπουλος (66’ Σούλι), Ζήκος, Καψάλης, Στάμος (46’ Παπαχαραλάμπους), Μπαλαλάς, Λάγιος, Κατσιούρας.

ΑΝ. ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Ε. Μαράτος): Τπυλίτσης, Νικολακόπουλος Β., Δουληγέρης, Μπαλατής, Ειριώτης, Μπουρνάκας, Σταθόπουλος (60’ Κοτσιάι), Κωνσταντόπουλος, Ραφτόπουλος (85’ Μανωλόπουλος), Παπαβασιλείου, Χριστόπουλος (75’ Μαράτος).

 

ΝΙΚΗ ΠΡ.-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ψ. 2-1

ΓΚΟΛ: 10′ Φούντος, 94′ Σαμαντάς/43′ Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Καδδάς.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΝΙΚΗ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Πολύδωρος, Θεοδωρακόπουλος, Μανούσος, Ζεκιάι, Διαμαντόπουλος, Φούντος (64’ Γαλάνης), Ντζανής (81’ Κωλέτσης), Καρέλας (64’ Αντωνόπουλος), Σαμαντάς, Πατρώνης (75’ Πετρόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ. (Κ. Τσιπιανίτης): Βεντουρής, Χριστόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Χρονόπουλος, Τελέγκος, Αγγελόπουλος, Νικολάτος (46’ Παπαπέτρος), Παπαδόπουλος (64’ Ζέρβας), Χίνκου (77’ Αρκουμάνης), Καλαμπόκας, Μπαρλάς.

 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)

ΓΚΟΛ:-

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Παπαδόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

Η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στα Καλάβρυτα και την Αιγείρα/Ακράτα αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Ο Δήμος των Καλαβρύτων την Παρασκευή απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΣ Αχαΐας για την ακαταλληλότητα του γηπέδου με τους ανθρώπους της Ένωσης να αναβάλουν την αναμέτρηση για την προσεχή Τετάρτη 27/10.

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αετός Π. – Κεραυνός                     0-1

Θύελλα Αιγίου – Δαβουρλής       2-2

Αετός Ρίου – Άνω Καστρίτσι       0-1

Νίκη Πρ. – Αναγέννηση Ψ.         2-1

Καλάβρυτα – Αιγείρα/Ακράτα  (Αναβλήθηκε)

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Άνω Καστρίτσι – Δαβουρλής

Αετός Π. – Νίκη Πρ.

Αιγείρα/Ακράτα – Αετός Ρίου

Κεραυνός – Θύελλα Αιγίου

Αναγέννηση Ψ. – Καλάβρυτα

Ροή ειδήσεων

Advertisement