Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γιώργος Γραμματίκας:«Να δώσει το παρών η νέα γενιά»

Published

on

Το νεότερο υποψήφιο μέλος για τη ΔΕΕΠ Αχαϊας της Ν.Δ. είναι ο Γιώργος Σπ. Γραμματίκας.

Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ και πλέον μεταπτυχιακός φοιτητής Λογιστικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, από τα φοιτητικά του χρόνια, ενεργό μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ, με καθημερινές μάχες στα αμφιθέατρα.

«Η ΝΔ του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι η παράταξη που αποκατάστησε την Δημοκρατία στην χώρα μας, μέχρι την ένταξη μας στην ΕΟΚ. Είναι η παράταξη που πάλεψε για τα εθνικά συμφέροντα και όπως έχει πει ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, ΔΥΟ απαράβατες αρχές του είναι η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και οι ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Για αυτούς λοιπόν τους αγώνες είμαστε πολύ περήφανοι γιατί η ΝΔ είναι η παράταξη του ΑΥΡΙΟ και για αυτούς τους λόγους η νέα γενιά πρέπει να βγει μπροστά για να διασφαλίσει τα κεκτημένα αυτά και να τα μεταλαμπαδεύσει στην κοινωνία και ειδικότερα στους ΝΕΟΥΣ ανθρώπους που τόσο έχει ανάγκη», αναφέρει ο Γ. Γραμματίκας και προσθέτει: «Η υποψηφιότητα μου έγινε με σκοπό να αποδείξω  ότι η νέα γενιά είναι ΠΑΡΩΝ, καθώς είμαστε το μέλλον της παράταξης. Την επομένη των εκλογών πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ να υπερασπιστούμε την παράταξη και την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ο Γ. Γραμματίκας για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαϊας στηρίζει την υποψηφιότητα του Αντώνη Κουνάβη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement