Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (25/10)

Published

on

 

 

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με μία ευνοϊκή όψη εξαγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο (28/10). Αυτή η όψη θα βοηθήσει σε αισθηματικά ζητήματα, καθώς και σε κάποιες οικονομικές διευθετήσεις που μπορεί να υπάρχουν σε εκκρεμότητα αυτό το διάστημα. Αξιοποίησε την προς όφελός σου διευθετώντας ζητήματα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα, αλλά πρόσεξε τα έξοδα.

 

 

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα η καθημερινότητά σου θα είναι πολύ πιο φιλική προς εσένα καθώς φαίνεται πως θα έχεις αρκετές ευχάριστες στιγμές και χρόνο για τον εαυτό σου και για τις δικές σου ανάγκες. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 28/10 και μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο, το οποίο θα αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα.

 

Δίδυμοι

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα βρίσκονται για τους σωστούς λόγους, καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο (28/10) φέρνει ευχάριστα νέα. Η εξέλιξη μιας προσωπικής σχέσης όπως και η αναγνώριση των προσπαθειών και της συνεισφοράς σου μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων, είναι πολύ πιθανά σενάρια για αυτές τις ημέρες.

 

Καρκίνος

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου φαίνεται πως θα έχει πιο ήπιους τόνους για εσένα από ότι ολόκληρος ο μήνας και θα σου δώσει την «ανάσα» που χρειάζεσαι. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10 και θα φέρει ευκαιρίες για να ξεμπερδεύεις με κάποιες υποχρεώσεις ρουτίνας, οι οποίες έχουν μείνει τελευταίες. Ακόμη φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα έχει ευχάριστες στιγμές.

 

Λέων

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις τρόπους προκειμένου να χαλαρώσεις και το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο αυξάνει τις πιθανότητες να βρεις ένα νέο χόμπι ή να θυμηθείς ένα παλαιότερο! Επίσης αυτή όψη είναι πάρα πολύ βοηθητική για θέματα τα οποία σχετίζονται είτε με προσωπικές σχέσεις είτε με συνεργασίες.

 

Παρθένος

Από τη μία θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες σε θέματα τα οποία αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές υποχρεώσεις από την άλλη όμως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ζητήματα στην καθημερινότητά σου, τα οποία θα σου δημιουργήσουν άγχος. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10 και θα ενισχύσει την έμπνευσή σου, θα φέρει νέες ιδέες και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε αλλαγές και νέες προσθήκες στο σπίτι, οι οποίες θα σου φτιάξουν τη διάθεση!

 

Ζυγός

Ο Άρης φεύγει από το ζώδιο του και περνά στο ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά -το Σκορπιό- στις 30/10. Αυτή η αλλαγή θα σου προσφέρει ανάσα καθώς σιγά-σιγά θα παρατηρήσεις πως οι καταστάσεις που μπορεί να σου δημιούργησαν άγχος, νεύρα και ένταση το προηγούμενο διάστημα, θα αρχίσουν να εξομαλύνονται. Η νέα θέση του Άρη δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα που μπορεί να υπάρχουν περισσότερα έξοδα, όμως είναι στο χέρι σου να μην το αφήσεις να συμβεί.

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα φέρνει και ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός. Ετοιμάσου να φιλοξενήσεις τον Άρη στο δικό σου ζώδιο από τις 30/10, μία θέση που είναι πολύ θετική για αυτόν μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Άρης ήταν ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης πριν ανακαλυφθεί ο Πλούτωνας. Έτσι λοιπόν από τη νέα του θέση θα ενισχύσει τα ψυχικά σου αποθέματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις. Ακόμα θα σου προσφέρει δύναμη και αντοχή, δύο πολύ βοηθητικά στοιχεία για εσένα.

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο ζώδιό σου θα συναντήσει μέσω μιας ευνοϊκής όψεις εξαγώνου το Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτή θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10. Αυτές οι ημέρες θα είναι βοηθητικές για να προωθήσεις κάποιες ιδέες σου, να βελτιωθούν κάποιες προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις, πολύ πιθανό να βρεις άκρη σε μία παρεξήγηση που μπορεί να υπήρξε με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον. Προϋπόθεση για να πάρεις αυτά τα «δώρα» είναι να δεις τα πράγματα όπως πραγματικά είναι και όχι όπως φαντάζεσαι πως μπορεί να είναι.

 

Αιγόκερως

Μία εβδομάδα κατά την οποία θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα ξεκινά. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10, κάτι που δείχνει πως το πρώτο μισό της εβδομάδας θα υπάρχει μία «πληθωρική» διάθεση όσον αφορά οικονομικές διευθετήσεις. Είναι πάρα πολύ πιθανό να προβείς σε κάποιες αγορές οι οποίες κοστίζουν ή είναι εξίσου πιθανό να αποφασίσεις να κάνεις δώρα σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

 

Υδροχόος

Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ξεκλέψεις λίγο χρόνο προκειμένου να ασχοληθείς με κάποια δραστηριότητες που θέλεις, να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να πιείς ένα καφέ με φίλους σου. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στο ζώδιό σου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10 και θα φέρεις σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες σου. Για αυτό το λόγο φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει με πιο χαλαρούς ρυθμούς, καθώς εσύ θα αποφασίσεις να αφιερώσεις χρόνο και σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

 

Ιχθύες

Θα προτιμήσεις να κερδίσεις χρόνο για να δεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους, την οικογένειά σου ή απλώς για να μείνεις σπίτι και να ξεκουραστείς. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10 και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και αυτά που θέλεις να κάνεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement