Connect with us

Μαγειρική

Γαλέος αχνιστός   

Published

on

 

 

Υλικά (για 4 άτομα)

800γρ. γαλέο (φιλέτο), κομματιασμένο

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 πιπεριά «κέρατο» καυτερή, κομμένη σε ροδέλες

4-5 σκελίδες σκόρδο

1 κουτ. σούπας μουστάρδα

1-2 φέτες ντομάτας

1 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο

αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Τοποθετείτε σε βαθύ τηγάνι το ψάρι μαζί με το λάδι, τα σκόρδα, την καυτερή πιπεριά, τη μουστάρδα, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και τόσο νερό όσο να μισοσκεπάζει το ψάρι σας. Όταν αρχίσει ο γαλέος να βράζει, είναι η στιγμή να ρίξετε τις ροδέλες τομάτας και να αφήσετε να βράσει για 5 λεπτά ακόμα. Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε στο τηγάνι σας τον ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρετε αμέσως.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement