Connect with us

Παναχαϊκή

 Μην το βάζετε κάτω!

Published

on

Ψηλά το κεφάλι με πάθος και δίψα για την επιστροφή της μεγάλης Κυρίας στα σαλόνια της Super League

 

Είναι πολλά τα χαστούκια που έχει δεχτεί η ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς δεν έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα να σηκώσει το κεφάλι…

Υπεύθυνοι γι’ αυτή την κατάντια της ομάδας είναι πολλοί και δεν είναι ώρα να τους απαριθμήσουμε, διότι δεν έχει νόημα.

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι παίκτες να σηκώσουν το κεφάλι και να παλέψουν σαν λιοντάρια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να πάρουμε όλοι επιτέλους αυτό που αξίζει ο σύλλογος.

Η Πάτρα διψάει για την επιστροφή της μεγάλης Κυρίας στα «σαλόνια» της Super League και σε αυτό μόνο οι κοκκινόμαυροι μπορούν να δώσουν την χαρά και την ελπίδα.

Κάθε αγώνας κερδίζεται με μάχες και πρέπει κάθε Κυριακή για 90’ να δίνεται αυτός ο αγώνας ψυχή τε και σώματι μέσα στο χορτάρι.

Παίκτες, να μην επιτρέπετε σε κανέναν να ασελγεί πάνω στην Παναχαϊκή και όταν αυτό το καταφέρετε, οι φίλαθλοι θα είναι δίπλα σας και θα σας χειροκροτήσουν, θα τραγουδήσουν και θα είναι η ασπίδα σας σε κάθε παιχνίδι. Κάντε λοιπόν εσείς το πρώτο βήμα και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν όλοι οι απογοητευμένοι φίλοι της ομάδας και θα είναι στο πλευρό σας.

Την Κυριακή στο γήπεδο της Αγυιάς αλλά και κάθε Κυριακή μακριά από το σπίτι σας πρέπει να φέρνετε νίκες γεμίζοντας το «σακούλι» με βαθμούς και η κοκκινόμαυρη ομάδα να φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 

ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΛΙΠΟΡΑΤΣΕ

Η προπόνηση των κοκκινόμαυρων εν όψει του εντός έδρα αγώνα με τον Αίαντα Γαστούνης συνεχίστηκε χθες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Η ομάδα προπονήθηκε και πάλι στο γήπεδο της Αγυιάς και όλοι έδωσαν κανονικά το “παρών” πλην του Λιποράτσε του οποίου η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί όταν υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Να θυμίσουμε ότι ο Αργεντινός αντικαταστάθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Τηλυκράτη καθώς τραυματίστηκε με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν θλάση α’ βαθμού.

Σήμερα η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί και πάλι το πρωί στο γήπεδο της Αγυιάς όπως και αύριο και εν συνεχεία ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς θα ανακοινώσει την αποστολή για το εντός έδρας ματς με τον Αίαντα Γαστούνης.

  

Θέλει την στήριξη του κόσμου

Κάτι που σκεφτόταν η διοίκηση εδώ και αρκετό καιρό ήρθε να το κάνει πράξη όσον αφορά στην τιμή των εισιτηρίων. Η διοίκηση των κοκκινόμαυρων αποφάσισε από εδώ και στο εξής στα παιχνίδια η γενική είσοδος να είναι στα 5 ευρώ αντί 10 που ήταν μέχρι πρότινος. Επίσης, δικαίωμα ελεύθερης εισόδου μετά τις γυναίκες θα έχουν όλοι οι φοιτητές αφού επιδείξουν το πάσο τους αλλά και όλα τα παιδιά κάτω των 15 ετών. Η μοναδική θύρα όπου θα παραμείνουν τα 10 ευρώ είναι αυτή των επισήμων. Τέλος, δεν θα υπάρξει προπώληση των εισιτηρίων και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν την ημέρα του αγώνα στις 13:30.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

Μην ξεχνάμε ότι πλέον η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους και πρέπει να φοριέται τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.

 

Κανονικά στο Panachaiki TV η αναμέτρηση

Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και σε αυτό κόντρα στον Αίαντα Γαστούνης θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση από το Panachaiki TV.

Να θυμίσουμε ότι η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 36 ευρώ με πρόσβαση σε όλη την ψηφιακή βιβλιοθήκη της ομάδας (Video On demand) έως και τον Σεπτέμβριο του 2022.

Σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να αποκτήσετε μεμονωμένα ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον κάθε αγώνα με το κόστος να ανέρχεται στα 5,50 ευρώ και με αυτή τη δυνατότητα θα μπορείτε να βλέπετε τον αγώνα όσες φορές θέλετε αλλά μόνο σε διάστημα 24 ωρών από την ώρα της πρώτης προβολής του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement