Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Την Τρίτη το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό Πατρινό επιχειρηματία, Μεντζέλο Μολοχίτη

Published

on

 

 

Η είδηση του θανάτου του «πάγωσε» την Πάτρα! Ο Μεντζέλος Μολοχίτης «έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, αφήνοντας ανεξίτηλο του στίγμα του, στην πόλη που αγάπησε και υπηρέτησε απ’ όποια θέση κι αν βρέθηκε. Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, ιδιαίτερα δραστήριος και αγαπητός, υπήρξε άνθρωπος του «Πατρινού Καρναβαλιού», στηρίζοντας μέσα και από την καρναβαλική επιτροπή τον θεσμό, στον οποίο πίστευε.

Ο Μεντζέλος Μολοχίτης είχε μια μακρά επιχειρηματική διαδρομή στην ελεύθερη αγορά ως σύμβουλος επιχειρήσεων αλλά και ως ιδιοκτήτης της εταιρείας «Fibair» τα τελευταία χρόνια (παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών), ενώ σημαντική ήταν η ενασχόλησή του και με τον αθλητικό και πολιτικό χώρο. Μάλιστα, συμμετείχε και στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, πετυχαίνοντας να εκλεγεί ως μέλος στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση Κέντρου Πόλεως, ενώ στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές υπήρξε ενεργό στέλεχος της παράταξης «Νέα Πάτρα», καθώς εκτός των άλλων τον συνέδεε μακρά φιλία με τον επικεφαλής της, πρώην βουλευτή, Νίκο Νικολόπουλο.

Η απώλεια του, είναι μεγάλη για την αγαπημένη του σύζυγο, Λέα Τσόγκα, αλλά και την αδελφή του, Νατάσσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλιπών άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, χωρίς ωστόσο κανένας να φαντάζεται πως δεν θα μπορούσε να το ξεπεράσει, καθώς θα υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΥΝΑΒΗ

Για τον πρόωρο και απρόσμενο θάνατο του Μεντζέλου Μολοχίτη, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Δεν υπάρχουν λόγια για να αποδώσουν με ακρίβεια το σοκ και την απέραντη θλίψη που έχει προκαλέσει στην οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας ο αναπάντεχος θάνατος του Μεντζέλου Μολοχίτη, ενός άξιου στελέχους μας, πετυχημένου επιχειρηματία και αγαπητού συμπολίτη. Ο Μεντζέλος Μολοχίτης, ο οποίος εξελέγη στις πρόσφατες εκλογές μας μέλος της Οργάνωσης Κέντρου Πόλεως, δεν είναι πια ανάμεσα σας, γεγονός που μάς έχει συγκινήσει και δεν μπορούμε ακόμη να συνειδητοποιήσουμε.

Στην οικογένεια του, εκφράζω τα βαθύτατα και ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέροντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:  «Άλλος ένας φίλος χάθηκε ξαφνικά, αφήνοντας σε όλους μας πολλά αναπάντητα ερωτηματικά και εκείνη την πολύ πικρή αίσθηση, πως δεν προλάβαμε να πούμε και να ζήσουμε όσα θα θέλαμε. Ο Μεντζέλος Μολοχίτης έφυγε από κοντά μας τόσο  βιαστικά και τόσο απρόσμενα. Υπήρξε ένας άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε και με τίμησε με τη φιλία του. Ένας συνοδοιπόρος σε πολλούς και δύσκολους αγώνες.

Ένας πραγματικός εργάτης της τοπικής κοινωνίας. Αλλά και ένας υπέροχος άνθρωπος, γεμάτος ζωή, από εκείνους που μετατρέπουν κάθε μέρα σε φωτεινό χαμόγελο για τους άλλους ανθρώπους. Κι όμως, αυτή η ζωή, χάθηκε τόσο γρήγορα… Αισθάνομαι τυχερός για όσα ζήσαμε μαζί, για όσα είπαμε, για όσα αγωνιστήκαμε. Ίσως ποτέ δεν  α ήταν αρκετά, όσα χρόνια και να περνούσαν».

ΑΥΡΙΟ ΤΟ «ΑΝΤΙΟ»

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών, ενώ η ταφή θα γίνει στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις υπέρ του Συλλόγου «Φωτεινό Αστέρι ΑΜΚΕ».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement