Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(29/11)

Published

on

Κριός
Aυτή την εβδομάδα ενώ θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός ίσως να παρατηρήσεις πως οι συζητήσεις και οι επαφές με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου έχουν κάποιες δυσκολίες. Η εβδομάδα θα φέρει πολλές πληροφορίες από πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, κάτι που θα προκαλέσει μπερδέματα. Δώσε μερικές ημέρες προθεσμία για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ζητήματα τα οποία έχουν προτεραιότητα για εσένα.

Ταύρος
Είναι πιθανό να νιώσεις έντονα την ανάγκη να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες μπορεί να υπάρχουν είτε σε προσωπικά είτε σε οικονομικά ζητήματα και φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα έρθουν στο προσκήνιο. Η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή ενδεχομένως να μη βοηθήσει την επικοινωνία, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που για τα παραπάνω θέματα χρειαστεί να έρθεις και σε επαφή με άλλα πρόσωπα.

Δίδυμοι
Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου προμηνύεται ιδιαίτερα έντονη σε επικοινωνιακό επίπεδο, καθώς η σύνοδος του Ήλιου και του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει πολλές συζητήσεις και κάποιες από αυτές μπορεί να εγείρουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα θα πάρουν φωτιά αυτή την εβδομάδα, όμως από αυτά που θα ακούσεις θα πρέπει να επιλέξεις ποια θα κρατήσεις.

 

Καρκίνος
Η απαιτητική καθημερινότητα θα εξακολουθεί να βάζει προκλήσεις και αυτή την εβδομάδα και εσύ θα κληθείς να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες και να μην παρασυρθείς από την ταχύτητα με την οποία θα γίνονται όλα αυτές τις ημέρες. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 29/11 μπορεί να μη φέρει τα αναμενόμενα σε μία συζήτηση που αφορά ένα εργασιακό ζήτημα ή σε κάποιες υποχρεώσεις που έχεις στο πρόγραμμά σου.

Λέων
Οι πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου προμηνύονται ιδιαίτερα επικοινωνιακές, όμως αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία θα έχει ρίσκο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 29/11 δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις σε -κατά τα άλλα- φιλικές συζητήσεις, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός ακόμα και με το χιούμορ που μπορεί να κάνεις, μιας και οι ημέρες δεν ευνοούν την ομαλή ροή στην επικοινωνία.

Παρθένος
Αυτή την εβδομάδα θα γίνεις «σπιτόγατος» καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο Τοξότη στις 29/11 θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς ιδιαίτερα με ζητήματα που αφορούν το σπίτι και να περάσεις περισσότερο χρόνο σε αυτό. Κάποιες συζητήσεις με οικεία σου πρόσωπα ίσως να μην πάνε όπως θα ήθελες λόγω παρανοήσεων και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου όσον αφορά την επικοινωνία.

Ζυγός
Τα θέματα τα οποία αφορούν πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 29/11 ίσως να φέρει κάποια μπερδέματα στην επικοινωνία, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε παρανοήσεις. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε και αν ειπωθεί αυτές τις ημέρες, φίλτραρε το προσεκτικά και δώσε την ίδια προσοχή και στις μετακινήσεις, τα ραντεβού και τις επαφές με άλλους.

Σκορπιός
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη θα ανοίξει την αυλαία αυτής της εβδομάδας, η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα έσοδα και τα έξοδά σου. Είναι πολύ πιθανό να προετοιμάζεις ήδη κάποιες αγορές που θέλεις να κάνεις, όπως επίσης και κάποια δώρα σε δικά σου πρόσωπα, κάτι το οποίο χρειάζεται σωστό προγραμματισμό ώστε να μην προκαλέσει προβλήματα στο ταμείο σου.

Τοξότης
Αυτή είναι μία πολύ σημαντική εβδομάδα για το ζώδιό σου καθώς στις 4/12 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου στη 12η μοίρα του ζωδίου σου. Οι όψεις και οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της έκλειψης, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς φαίνεται πως μπορεί να δημιουργήσουν μία διάθεση υπερβολής και αμετροέπειας.

Αιγόκερως
Θα δώσεις προτεραιότητα στα συναισθήματά σου, σε πολλές περιπτώσεις αφήνοντας τη λογική σε δεύτερη μοίρα. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 4/12 στο ζώδιο του Τοξότη «δυναμιτίζει» κρυφά συναισθήματα, απωθημένα, αισθηματικά ζητήματα και οτιδήποτε άλλο κρατούσες μέσα σου για καιρό. Η συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να δημιουργηθεί αυτή την εβδομάδα δεν θα σε βοηθήσει να δεις με ρεαλισμό τις καταστάσεις.

Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν, για αυτό και φαίνεται πως τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα και οι συναντήσεις με φίλους θα έχουν την τιμητική τους. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως θα υπάρχει ανάγκη για επικοινωνία, όμως αυτή η επικοινωνία ίσως να μην είναι τόσο εύκολη.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη σημασία όχι μόνο στην επικοινωνία αλλά και στον τρόπο που διατυπώνεις αυτά που θέλεις να πεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις αρχές της εβδομάδας αλλά και η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στον Τοξότη στις 4/12, μπορεί να δημιουργήσουν κάποια θέματα -κυρίως στη δουλειά- τα οποία θα ξεκινήσουν από επικοινωνιακές παρανοήσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement