Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εργαζόμενοι Κοινωφελούς: Συναντήθηκαν με Πλέσσα-Νέα συγκέντρωση αύριο έξω από το Δημαρχείο(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Published

on

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Διονύση Πλέσσα, είχε το μεσημέρι, αντιπροσωπεία των εργαζομένων της Κοινωφελούς του 2019, ζητώντας,  στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο να συζητηθεί και το δικό τους  αίτημα η αίτηση συνομολόγησης περί αποδοχής ασφαλιστικών μέτρων και αγωγής με προσωρινή διαταγή.

Με ανακοίνωση τους την Τρίτη, γνωστοποίησαν πως το αίτημά τους βρίσκεται εκτός ημερησίας διάταξης  για το συμβούλιο της Πέμπτης και στη συνάντηση που είχαν με τον κύριο Πλέσσα, του ζήτησαν όλοι οι εργαζόμενοι να έχουν δίκαιη και ίση μεταχείριση χωρίς διακρίσεις. Το δικαστήριο τους έχει προσδιοριστεί για τις 8/12 και στο πλευρό τους βρίσκεται σύσσωμη η αντιπολίτευση.

Ο αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε πως άμεσα θα θέσει το θέμα στο Δήμαρχο Πατρέων και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Στην οδό Μαιζώνος, έδωσαν το «παρών» 100 και πλέον εργαζόμενοι, οι οποίοι ανέμεναν με αγωνία την έκβαση της συνάντησης. Η εκπρόσωπος της επιτροπής  Γιάννα Μαργαρώνη ενημέρωσε για το περιεχόμενο της συζήτησης, ενώ παρόντες ήταν και οι Πέτρος Ψωμάς και Γιώργος Ρώρος από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Οι εργαζόμενοι απηύθυναν κάλεσμα για νέα συγκέντρωση στις 16.00 την Πέμπτη έξω από το Δημαρχείο, ώρα όπου θα βρίσκεται σε εξέλιξη το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχει σε αυτό και εκπρόσωπός τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement