Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Έφυγε από τη ζωή ο Στέφαν Γέλοβατς της ΑΕΚ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από μεγάλη μάχη ο Στέφαν Γέλοβατς δεν άντεξε κι έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών. Ο Σέρβος φόργουορντ στις 14 Νοεμβρίου είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια της προπόνησης κι όπως είχε ενημερώσει επίσημα η ΑΕΚ υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Γέλοβατς νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αττικής, όντας σε καταστολή κι έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια των γιατρών, η κατάσταση του έγινε μη αναστρέψιμη. Την περασμένη Πέμπτη, η οικογένεια του αποφάσισε να διακομιστεί στην πατρίδα του τη Σερβία, όπου τελικά πάρθηκε η πολύ δύσκολη απόφαση να σταματήσει η μηχανική υποστήριξη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

«Πώς να τα βάλεις με τα κελεύσματα της μοίρας; Πώς να συμβιβαστείς με τα ακατανόητα; Το γελαστό παιδί μας έφυγε… ΤΡΑΓΩΔΙΑ… Ανείπωτος ο πόνος. Το θλιβερό μαντάτο έφτασε πριν λίγο από τη Σερβία. Ο μαχητής μας, ο αδερφός μας, ο Stevan έγινε άγγελος. Πέταξε στους ουρανούς… 17 Αυγούστου 2021. Πάτησε Λιόσια. Μας χάρισε απλόχερα το χαμόγελο. Δύσκολοι οι καιροί. Το είχαμε όλοι ανάγκη. 14 Νοεμβρίου 2021. Πάγωσε ο χρόνος. Ο αδερφός μας άρχισε να δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του. Αντλούσε δύναμη η ομάδα από τον αγώνα του. Από το πάθος του. Από την προσδοκία. Από την ελπίδα. 5 Δεκεμβρίου 2021. 22 ημέρες μετά δηλαδή… Η άνιση μάχη τελείωσε. Ο Stevan δεν άντεξε… Τι να πεις στην οικογένειά του τώρα; Στους γονείς του; Στην αδερφή του, στη σύντροφο; Τσακισμένη και η αθλητική του οικογένεια, η Α.Ε.Κ. Πώς να συνειδητοποιήσει, ότι έχασε το παλικάρι της; «Άγγελε συ που κάπου εδώ γύρω πετάς πολυπαθής και αόρατος, πιάσε μου το χέρι, χρυσωμένες έχουν τις παγίδες οι άνθρωποι…», έγραψε ο ποιητής. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς. Δεν υπάρχουν… Η Ιστορία του ενδόξου Σωματείου μας συνυφυσμένη με τα δύσκολα και τις τραγωδίες, αλλά Χάρε το παράκανες… «Σπάσε καρδιά μου εχάθη το γελαστό παιδί…» Καλό κατευόδιο, αδερφέ μας».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΣΑΚΕ ΚΑΙ ΕΟΚ

Ο Στέφαν Γέλοβατς «έφυγε» από τη ζωή στα 32 του χρόνια μετά το εγκεφαλικό που υπέστη πριν δύο εβδομάδες, όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ ΑΕΚ. ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από ανακοινώσεις. Στο μεταξύ, όλος ο μπασκετικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Σέρβο γίγαντα με αναρτήσεις του, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΕΦΑΝ

Στο ημίχρονο του ποδοσφαιρικού ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού (νίκη της Ένωσης με 1-0) στο Ολυμπιακό Στάδιο, προβλήθηκε μήνυμα στις οθόνες του γηπέδου για την απώλεια του Στέφαν Γέλοβατς το οποίο και ανέφερε: «Καλό σου ταξίδι Στεφαν Γελοβατς, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement