Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ν.Δ: Σήμερα η εκλογή του Π. Μαρινάκη στην θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής

Published

on

Η ώρα της εκλογής του Παύλου Μαρινάκη στην θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, έφτασε.

Όπως έγραψε η «Γ» από χθες, σήμερα το απόγευμα (5) συγκαλείται η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος με μοναδικό θέμα την εκλογή του νέου Γραμματέα και μοναδικό υποψήφιο τον Αχαιό δικηγόρο και πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ.

Η συνεδρίαση θα είναι «υβριδική», δηλαδή τόσο δια ζώσης (ξενοδοχείο Wydham Grand Athens) όσο και μέσω τηλεδιάσκεψης. Το ίδιο και η ψηφοφορία. Θα υπάρχει κάλπη στον χώρο της συνεδρίασης, αλλά και δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Στη συνεδρίαση μπορούν να συμμετέχουν τα 423 ex oficcio και εκλεγμένα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής. Από την περιοχή, δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν ex oficcio οι βουλευτές, Άγγελος Τσιγκρής, Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσονας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης. Επίσης, δικαίωμα συμμετοχής ως εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής έχει ο Νίκος Κατσουγκράκης.

Σημειώνεται πως ο Παύλος Μαρινάκης θα διαδεχτεί τον Γιώργο Στεργίου, (ο οποίος αναμένεται να λάβει άλλη θέση στον κομματικό μηχανισμό) και θα είναι κατά πάσα πιθανότητα, ο πιο νέος σε ηλικία Γραμματέας της ΝΔ, σε ηλικία μόλις 33 ετών.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement