Connect with us

Παναχαϊκή

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία του Ανδρέα Μιχαλόπουλου

Published

on

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής Ανδρέα Μιχαλόπουλου με το προσωνύμιο «Έλληνας» ο οποίος από την περασμένη εβδομάδα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η υγεία του εξελίσσεται ομαλά και δεν αποκλείεται ο  Ανδρέας Μιχαλόπουλος να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι του και στην οικογένειά του.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Πολύς κόσμος από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μόλις ενημερώθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για το πρόβλημα της υγείας του, εξέφρασε την αγάπη του για τον «Έλληνα» παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της κοκκινόμαυρης ομάδας, τονίζοντας στα μέλη της οικογένειάς του: «Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά».

Από την πλευρά της η οικογένεια του Ανδρέα Μιχαλόπουλου, ευχαριστεί όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν, κυρίως τους ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», κ.κ. Κωνσταντίνο Κούκιο (Διευθυντής Παθολογικής) και Βασιλάκο, καθώς και την κυρία Βασιλική Κωλέττη, που μαζί με τους συναδέλφους της, κάνουν ότι είναι δυνατό για την υγεία του Ανδρέα Μιχαλόπουλου.

Επίσης η οικογένεια ευχαριστεί τους φορείς της πόλης που ενδιαφέρθηκαν και ενδιαφέρονται, τους παλαίμαχους της Παναχαϊκής, που καθημερινά στέκονται δίπλα τους, αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης, που έδειξαν σεβασμό στον ποδοσφαιριστή «Έλληνα» Ανδρέα Μιχαλόπουλο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement