Connect with us

Lifestyle

Θοδωρής Φέρρης: Θετικός στον κορονοϊό – Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται

Published

on

Σε καραντίνα βρίσκεται ο Θοδωρής Φέρρης, αφού διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό. Την είδηση γνωστοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν αυτές τις μέρες ο τραγουδιστής, μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram.

Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την αναβολή των προγραμματισμένων εμφανίσεων του καλλιτέχνη μας Θοδωρή Φέρρη στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής Romeo. Αρχές της εβδομάδας διαγνώστηκε έπειτα από συνεχείς δειγματοληψίες θετικός στον κορονοϊό.

Την ερχόμενη Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 1 Ιανουαρίου εφόσον η κατάσταση της υγείας του είναι καλή θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας για να διασκεδάσουμε παρέα τις τελευταίες ημέρες του έτους» ανέφερε, αρχικά, η ανακοίνωση.

Όσο για την λειτουργία του κέντρου, το πρόγραμμα θα συνεχίσει κανονικά, με τον Stan να αντικαθιστά προσωρινά στον Θοδωρή Φέρρη. «Τη θέση του θ’ αναπληρώσει ο Stan Αντιπαριώτης που θα μας διασκεδάσει με τις μεγάλες επιτυχίες του! Μαζί του η Κατερίνα Λιόλιου, ο Γιάννης Γρόσης, η Ανδρομάχη και η Ματίνα Ζάρα. Μόνο για αυτήν την Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Δεκεμβρίου».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement