Connect with us

Στοίχημα

Δοκιμασία στο βορρά για τη Γιουνάιτεντ

Published

on

Ένας μικρός… πανικός από γκολ έγινε χθες στα παιχνίδια των μεγάλων κατηγοριών της Αγγλίας και σίγουρα όσοι τα παρακολούθησαν χάρηκαν με το θέαμα, παρά τον περιορισμένο αριθμό των αγώνων. Σήμερα, μέχρι ώρας τουλάχιστον, δεν έχουμε αναβολές.

Στη Πρέμιερ Λιγκ, λοιπόν, η δράση συνεχίζεται με το παιχνίδι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει τις δυνάμεις της κόντρα στη πλούσια, αλλά ντεφορμέ Νιουκάστλ, η οποία ψάχνει «ανάσα» στην ουρά.

Μάθε τα πάντα για την Πτώση αποδόσεων στοιχήματος

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Μπορεί η εικόνα της στο γήπεδο να είναι αρκετά βελτιωμένη από την εποχή που στον πάγκο της κάθεται ο Άντι Χάου, όμως για να καταφέρει να βγει από το τέλμα, χρειάζεται εκτός από βελτίωση και αποτελέσματα. Αυτά, μέχρι ώρας, δεν έχουν έρθει για τις «καρακάξες» και το πρόγραμμα δυσκολεύει τις επόμενες ημέρες. Εκτός της Γιουνάιτεντ έρχονται εκτός οι Έβερτον, Σαουθάμπτον και Λιντς, ομάδες που «καίγονται» για βαθμούς. Θα παίξει άμυνα με τους «διαβόλους» στοχεύοντας αρχικά στην ισοπαλία, ενώ στη προσπάθεια αυτή απόντες θα είναι οι Χέιντεν, Σέλβι, Φερνάντες και Λούις.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Μπαίνει ξανά στο γήπεδο σχεδόν 3 εβδομάδες μετά το προηγούμενο ματς της, μιας και ήταν από τις πρώτες που επλήγησαν από κρούσματα Covid. Σχεδόν όλοι έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, όμως είναι άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκονται. Το μόνο βέβαιο είναι πως υπάρχει πολλή όρεξη και το ματς στο Νιούκαστλ είναι αυτό που θα της δώσει την ώθηση για τη συνέχεια. Ο Ράγκνικ είχε χρόνο να μάθει καλύτερα τα του συλλόγου και στην αποστολή του μπήκαν οι Λίντελοφ, Μπισάκα και Μάτα, τη στιγμή που αμφίβολοι δίνονται οι Καβάνι και Μαρσιάλ, ενώ οφ είναι οι Πογκμπά και Βαράν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μετά το προσπέρασμα της Τότεναμ και τη γκέλα της Γουέστ Χαμ, η Γιουνάιτεντ γνωρίζει πως με διπλό στο Νιούκαστλ θα είναι και πάλι στους… πρόποδες της 4άδας, με αρκετά ματς λιγότερα. Η διαφορά των ομάδων είναι μεγάλη και θεωρούμε πως το ματς θα κριθεί στα 2-3 γκολ, του 2.05 από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement