Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (9/1)

Published

on

 

 

Κριός

Η σημερινή Κυριακή θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σου δώσουν και απαντήσεις ώστε να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος στο μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου.

 

 

Ταύρος

O συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου, βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα αυτήν την Κυριακή. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη και από την άλλη, η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου θα βρίσκονται στα ύψη.

 

 

Δίδυμοι

H διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που πίστευες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

 

Καρκίνος

Σήμερα νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει στη ζωή σου, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς σε όσα έχεις καταφέρει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμικότητα.

 

 

Λέων

H σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει, λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα σου μαζευτούν ακόμα περισσότερες και δε θα μπορείς να κοντρολάρεις.

 

Παρθένος

Mην απαισιοδοξείς με την πρώτη δυσκολία που θα σου παρουσιαστεί σήμερα, γιατί είναι άδικο τόσο για εσένα όσο και για τους άλλους. Κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως θέλεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τα καταφέρεις. Συνέχισε τις προσπάθειές σου, για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου όσο περισσότερο μπορείς.

 

Ζυγός

Πρέπει να οπλιστείς με ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές αυτό το διάστημα. Άλλαξε κάποιες από τις παγιωμένες πεποιθήσεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Τα ταλέντα που έχεις είναι πολλά και με κατάλληλους χειρισμούς.

 

Σκορπιός

Η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά προσοχή να μην παρασυρθείς σε μια μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

 

Τοξότης

Θα χρειαστεί αρκετή σκέψη πριν κάνεις οτιδήποτε. Θα σου περάσουν από το μυαλό πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές, που θα ξεκινήσουν από μια επανεξέταση της ίδιας σου της κοσμοθεωρίας.

 

Αιγόκερως

Θα είσαι σε αρκετή ένταση για ζητήματα που νιώθεις ότι έχουν πέσει σε τέλμα και δεν προχωράνε με τίποτα, αλλά δε χρειάζεται να αποθαρρύνεσαι και οφείλεις να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να τα οδηγήσεις στο σωστό δρόμο. Ίσως θα πρέπει να ζητήσεις από τα άτομα που εμπιστεύεσαι να σε συμβουλεύσουν.

 

Υδροχόος

Το μυαλό σου σήμερα τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, γι’ αυτό πρόσεξε να μη γίνουν λάθη στη δουλειά σου, κάτι που θα εντείνει χωρίς λόγο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Σε οικονομικά θέματα φρόντισε να μην επιβαρύνεις περισσότερο την κατάσταση τους με δαπανηρές αγορές και εξόδους για φαγητό και διασκέδαση.

 

 

Ιχθύες

Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και οι θετικές όψεις της Σελήνης, θα σου χαρίσουν την ευελιξία που χρειάζεσαι για να τα βγάλεις πέρα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement