Connect with us

Στοίχημα

Έχει γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Published

on

Μια πολύ σημαντική ημέρα είναι σήμερα για το Κύπελλο στη χώρα μας, μιας και θα μάθουμε τους υπόλοιπους τρεις φιναλίστ, που θα ακολουθήσουν τη Λαμία στα ημιτελικά. Από τα πρώτα ματς, μόνο ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά το «εισιτήριο», με τα άλλα δυο ματς να «παίζονται».

Μάθετε περισσότερα για το στοιχημα μπασκετ

Φυσικά, ξεχωρίζει το σπουδαίο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, όμως στοιχηματικά θα ρίξουμε τα «δίχτυα» μας στο άλλο ματς, εκεί όπου ο Ολυμπιακός καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 από τον Παναιτωλικό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έπαιξε όσο χρειάστηκε και είχε κατά διαστήματα πολύ καλή εικόνα στο 3-0 επί του Ιωνικού στη Νεάπολη πριν μερικές ημέρες για το πρωτάθλημα. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ψάχνει φέτος το νταμπλ και φυσικά δε τον… παίρνει να αδιαφορήσει για τη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό, μιας και η ήττα στο πρώτο ματς τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Ο Μαρτίνς σίγουρα σκέφτεται και το Ευρωπαϊκό ματς που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα θα έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το πρωτάθλημα, όμως ακόμα και έτσι, αυτή τη φορά οι βασικοί θα είναι περισσότεροι στο αρχικό σχήμα. Στόχος είναι ένα γρήγορο γκολ για να φύγει το άγχος και στη συνέχεια σωστή διαχείριση.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: «Ζει και αναπνέει» το Αγρίνιο για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο Παναιτωλικός το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως έχοντας στο μυαλό του τη ρεβάνς στο Φάληρο, έκανε κάποιες γκέλες στο πρωτάθλημα, εκεί όπου βρίσκεται σε μια σταθερά καλή απόσταση από τις τελευταίες θέσεις. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για να κρατήσουν το υπέρ τους συνολικό σκορ και να βρεθούν στα ημιτελικά, κάτι που θα αποτελέσει σπουδαία επιτυχία. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κορνέλιους, Βέργος, Ντίας και Αποστολάκης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σπάνια βρίσκεται σε θέση να κυνηγάει το σκορ ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου τα τελευταία χρόνια και σήμερα επιβάλλεται να μπει δυνατά στο ματς. Οι Αγρινιώτες θα ψάξουν τη κόντρα, έχουν τη ποιότητα να σκοράρουν. Πρώτη επιλογή το over 2.5 στο 1.70 του Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ροή ειδήσεων

Advertisement