Connect with us

Στοίχημα

Τα δίνουν όλα Ίντερ και Ρόμα

Published

on

Μόνο αδιάφορη δεν είναι ποδοσφαιρικά η σημερινή ημέρα, μιας και οι δυο προηγούμενες εβδομάδες είχαν περιορισμένη κίνηση. Έχουμε παιχνίδια για την Πρέμιερ Λιγκ, τις πιο μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, αλλά και ματς Κυπέλλων στην Ιταλία, τη Γαλλία και όχι μόνο.

Μάθε τα π΄ντα για την Μπετ365 εγγραφή.

Το ματς που έχουμε… κυκλώσει, είναι αυτό ανάμεσα στην Ίντερ και τη Ρόμα για τα προημιτελικά του Κόπα Ιτάλια, μια μονή αναμέτρηση, με το νικητή να περιμένει μια εκ των Μίλαν ή Λάτσιο στους «4».

ΙΝΤΕΡ: Μπορεί οι «νερατζούρι» να παραμένουν στη κορυφή της Σέριε Α, όμως η ήττα και ειδικότερα ο τρόπος με τον οποίο ήρθε κόντρα στη Μίλαν στο σπουδαίο ντέρμπι της πόλης, «πόνεσε» όλο τον οργανισμό και ειδικά τον κόσμο, που περίμενε πως και πως αυτό το ματς. Πλέον, οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι θα ψάξουν μια άμεση απάντηση στο ματς με τη Ρόμα για το Κύπελλο, καθώς ο φετινός στόχος περιλαμβάνει το νταμπλ. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έψαξε δικαιολογίες και ανέφερε πως οφείλουν στο κόσμο ένα μεγάλο αποτέλεσμα, πριν τις μάχες με τη Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμένονται διορθωτικές κινήσεις στο αρχικό σχήμα, εκτός ο Κορέα και ο νεοφερμένος Γκόσενς.

ΡΟΜΑ: Με τον Μουρίνιο να επιστρέφει στο Μιλάνο αυτή τη φορά σαν αντίπαλος, η Ρόμα θα ψάξει την έκπληξη στα προημιτελικά, προσπαθώντας να φύγει με τη πρόκριση από την έδρα της Ίντερ. Οι «τζιαλορόσι» δε κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους κόντρα στη Τζένοα πριν μερικές ημέρες, χάνοντας έδαφος στη μάχη της 4άδας στο πρωτάθλημα, όμως τώρα αναμένεται να έχουν μια διαφορετική προσέγγιση στην αναμέτρηση από τον… μετρ των νοκ-άουτ Πορτογάλο. Στα θετικά πως ο Ζανιόλο έχει τιμωρηθεί στο πρωτάθλημα και παίζει κανονικά, εκτός ο Σπινατσόλα εδώ και καιρό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το σοκ της ανατροπής από τη Μίλαν είναι δεδομένο πως έχει «ταρακουνήσει» την Ίντερ και αναμένουμε τους πρωταθλητές βελτιωμένους. Η Ρόμα έχει τη ποιότητα να τη κοντράρει στα ίσα, αξίζει το 1.75 στο γκολ-γκολ του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα

Ροή ειδήσεων

Advertisement