Connect with us

Αθλητισμός

Το περιμένει καιρό η Παρί

Published

on

Μπαίνουμε για τα καλά στη… καρδιά του Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και σήμερα ξεκινούν τα πρώτα παιχνίδια για τη φάση των “16” και όπως λένε πολλοί, τώρα ξεκινάει ουσιαστικά η διοργάνωση. Θυμίζουμε πως η ΟΥΕΦΑ έχει βάλει δυο παιχνίδια Τρίτη και Τετάρτη κάθε εβδομάδα, για να έχουμε συνέχεια δράση.

Μάθετε τα πάντα για την βετ365

Στο ματς που έχουμε επιλέξει στοιχηματικά για σήμερα, θα αναμετρηθούν στο Παρίσι η πολύ φιλόδοξη, όπως κάθε χρόνο, Παρί Σαν Ζερμέν και η πολυνίκης του θεσμού Ρεάλ Μαδρίτης. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Σίτι θα μετρήσει δυνάμεις στη Λισαβόνα κόντρα στη Σπόρτινγκ.

ΠΑΡΙ ΣΑΝ ΖΕΡΜΕΝ: Δεν έχει αντίπαλο φέτος στο πρωτάθλημα και όπως όλα δείχνουν θα το κατακτήσει πολύ γρήγορα, όμως μετά την αποτυχία στο Κύπελλο, ετοιμάζεται να τα δώσει όλα για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι και ο… καημός της διοίκησης από τότε που ανέλαβε. Στη μέρα της δεν αντιμετωπίζεται από καμία άμυνα και όλοι περιμένουν από το Μέσι να δείξει το λόγο για τον οποίο αποκτήθηκε. Ο Αργεντίνος όταν βλέπει Ρεάλ κάτι “παθαίνει” και εκεί ποντάρουν όλοι στη Γαλλική ομάδα. Ο Νεϊμάρ είναι επίσης καλά, ετοιμάζονται μαζί με τον Εμπαπέ να πιέσουν από το ξεκίνημα τους Ισπανούς. Εκτός οι Ερέρα και Σέρχιο Ράμος.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Δεν έχει μπει με τον καλύτερο τρόπο ο Φεβρουάριος για τη “βασίλισσα”, καθώς μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Μπιλμπάο, άφησε δυο ακόμα βαθμούς στο Βιγιαρεάλ, ενώ σε πολλές περιπτώσεις γλίτωσε ακόμα και την ήττα. Ναι μεν υπάρχει μια διαφορά στη πρώτη θέση της Λα Λίγκα από τη Σεβίλλη, όμως η Ρεάλ οφείλει να προσέξει, καθώς οι εμφανίσεις της δε θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που θαυμάζαμε στο τέλος του ’21. Ο Μπενζεμά δείχνει να είναι ΟΚ πριν το ταξίδι στο Παρίσι και οι “μερέγχες” θα κυνηγήσουν εκτός από το αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση. Ευχάριστα γενικότερα τα νέα για τον Αντσελότι, που θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν η Ρεάλ παρουσιάσει την εικόνα που είδαμε τις προάλλες στο πρωτάθλημα θα έχει πρόβλημα. Η Παρί δε παίζει καλά τελευταία, αλλά όταν μιλάμε για Ευρώπη, είναι κάτι διαφορετικό. Οι γηπεδούχοι θέλουν πολύ μια διάκριση και περιμένουν τον Μέσι να τους πάρει από το… χέρι. Πάμε στον άσο του 2.00 από τον Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και στοιχηματικη bet365 στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement