Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Καθαρή εντολή-Ο Φίλιππος Λιάκος εξελέγη νέος επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» 

Published

on

Καθαρή εντολή να αναλάβει τα «ηνία» της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» οδηγώντας την στις εκλογές του 2023 έλαβε ο δημοτικός σύμβουλος, Φίλιππος Λιάκος, ο οποίος και επικράτησε άνετα του συνυποψηφίου του, Αλέκου Ορδίτη στις εκλογές που έγιναν την Κυριακή.

Η εκλογή του κ. Λιάκου έγινε μέσα από μία πρωτόγνωρη ανοικτή διαδικασία στην οποία συμμετείχαν 1.543 δημότες της Δυτικής Αχαΐας, προσέλευση που ξεπέρασε ακόμη και τις πιο φιλόδοξες προβλέψεις. Μάλιστα, εξαιτίας της ασταμάτητης ροής του κόσμου, χρειάστηκε να δοθούν δύο παρατάσεις στις εκλογές, αρχικά έως τις 20.00 και έπειτα έως τις 21.00, ενώ αρκετοί δεν πρόλαβαν και αποχώρησαν χωρίς να ψηφίσουν.
Ο κ. Λιάκος εξελέγη με 925 ψήφους, έναντι 599 που έλαβε ο κ. Ορδίτης και πλέον είναι ο νέος επικεφαλής της παράταξης.
Ο νικητής των εσωπαραταξιακών εκλογών, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δήλωσε: “Αγαπητοί μου συνδημότες, όλοι μαζί κάναμε την αρχή για μία δυνατή και ενωμένη παράταξη, για έναν δυνατό και μεγάλο Δήμο!

Η σημερινή νίκη στις εκλογές είναι ΝΙΚΗ όλων των δημοτών της Δυτικής Αχαΐας, είναι ΝΙΚΗ της δημοκρατίας μας! Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τη συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, για την αθρόα συμμετοχή σας που ξεπέρασε ακόμη και τις πιο φιλόδοξες προσδοκίες, αλλά κυρίως για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!
Σήμερα κερδίσαμε την πρώτη μάχη! Αυτήν που δώσαμε για τους πολλούς!

Με ευγνωμοσύνη, απέραντη εκτίμηση και σεβασμό αύριο θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί για να χαράξουμε μία νέα πορεία με οδηγό μας την αλήθεια, την ειλικρίνεια και την ελπίδα

Μία νέα μέρα ξεκινά για τη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών», για τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας!
Μαζί για τον τόπο μας, μαζί για τον Δήμο που θέλουμε!».

Πλέον απομένει να υποβάλλει και επίσημα την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της παράταξης, πρώην Δήμαρχος, Χρήστος Νικολάου, δίνοντας τη «σκυτάλη» στον νεοεκλεγέντα «αρχηγό», ενώ εντός των ημερών αναμένεται να συνεδριάσουν τα μέλη της παράταξης για να καθορίσουν τον τρόπο δράσης τους.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑ

Χθες το πρωί ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Μυλωνάς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το δημοτικό σύμβουλο Φίλιππο Λιάκο. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Φ. Λιάκο για την εκλογή του ως επί κεφαλής της παράταξης «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών». Του ευχήθηκε να ανταποκριθεί στις νέες υποχρεώσεις που ανέλαβε με γνώμονα πάντοτε το καλό του τόπου και με διάθεση συνεργασίας για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων.
Την ίδια ώρα ο κ. Λιάκος δέχτηκε «βροχή» συγχαρητηρίων και από δημότες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement