Connect with us

Ποδόσφαιρο

Πάτρα: Απρόκλητη επίθεση στον Παναγιώτη Μερτή

Published

on

Απίστευτα πράγματα στο γυναικείο ποδόσφαιρο με παράγοντα της Καλαμάτας να επιτίθεται  σε μέλος του Ατρόμητου Ζαρουχλεϊκων.

Να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους. Σήμερα στο γήπεδο των Ζαρουχλεϊκων διεξαγόταν το παιχνίδι της Β’ εθνικής  για το γυναικείο ποδόσφαιρο ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Εθνικό Καλαμάτας.

Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό καθώς ο Ατρόμητος έχει 6 βαθμούς ενώ ο Εθνικός 9.

Στον πρώτο γύρο η γυναικεία ομάδα της Αχαΐας δεν είχε και την καλύτερη φιλοξενία και όπως φάνηκε και σήμερα οι άνθρωποι της Καλαμάτας ήθελαν να συνεχίσουν την προκλητική τους συμπεριφορά.

Το παιχνίδι, δεν ξεκίνησε ποτέ καθώς η ομάδα της Καλαμάτας δεν είχε φέρει δεύτερη εμφάνιση. Οι παράγοντές της,  αντί να αποχωρήσουν με σκυμμένο το κεφάλι για την γκέλα που έκαναν ήθελαν και τα ρέστα.  Άνθρωπος της Μεσσηνιακής ομάδας, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον Παναγιώτη Μερτή ο οποίος έπεσε στο έδαφος.

Αμέσως άνθρωποι του Ατρομήτου κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ και το ΕΚΑΒ.

Ο παράγοντας των «πορτοκαλί» μετά από λίγα λεπτά συνήλθε και δεν θέλησε να μεταβεί στο Νοσοκομείο με τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο ίδιος ωστόσο δεν θέλησε να προχωρήσει ούτε σε μήνυση κατά του παράγοντα του Εθνικού ωστόσο οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο περιστατικό τον οδήγησαν στο τμήμα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement