Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Διονύσης Συγούρος-Βυθούλκας-«Στόχος το διπλό στα Ηλύσια»

Published

on

Ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς οι αθλητές του ΝΟΠ που θα ξεκινήσουν το προσεχές Σάββατο αρχής γενομένης από το κολυμβητήριο των Ηλυσίων την παρουσία τους στη β’ φάση της Α2 Εθνικής Πόλο κόντρα στον γηπεδούχο Ηλυσιακό.

Το θετικό για τον προπονητή του ΝΟΠ είναι ότι όλοι οι αθλητές βρίσκονται στην διάθεσή του και προσπαθούν και πάλι να βρεθούν στην όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση μιας και το φετινό σύστημα διεξαγωγής ρίχνει ιδιαίτερο βάρος σε αυτή την φάση. Οι δαίμονες έχουν στην κυριολεξία κλείσει τα αυτιά στις προκλήσεις της κορύφωσης του καρναβαλιού.

Ο τερματοφύλακας του ΝΟΠ Διονύσης Βυθούλκας επισημαίνει: «Ξεπεράσαμε οριστικά μια δύσκολη περίοδο και προσπαθούμε όσο πιο ανώδυνα να ξεπεράσουμε την πολυήμερη αποχή λόγω της πανδημίας ώστε να παρουσιασθούμε με ακόμη περισσότερο βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο παρά τις δυσκολίες. Στόχος μας είναι το διπλό. Θέλουμε να συνεχίσουμε την παρουσία μας μιας και τώρα ξεκινάνε τα πιο καθοριστικά για τη φετινή πορεία μας παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την μέχρι τώρα πορεία μας με την ίδια συνταγή όπου συνδυάζουμε την εμπειρία και το νεανικό αίμα.

Από την ΚΟΕ το παιχνίδι έχει ορισθεί να διεξαχθεί το μεθαύριο (2.45 μ.μ.) στο Ηλύσιο Κολυμβητήριο ενώ οι διαιτητές από την αρμόδια επιτροπή της ΚΟΕ θα ορισθούν σήμερα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement