Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην κοπή πίτας του ΝΟΠ η Άννα Μαστοράκου

Published

on

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση ήταν αυτή που διοργάνωσε ανήμερα Θεοφανίων ο ΝΟΠ για τον αγιασμό των υδάτων στο ναυταθλητικό του κέντρο και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ομίλου. Οι εικόνες από το κολυμβητήριο ήταν ζεστές και οικογενειακές, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στον ιστορικό Ναυτικό Ομιλο.

Παράλληλα, ήταν τιμή μας που μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε την απονομή στα νέα παιδιά του ΝΟΠ που πέρασαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις σε σχολές της αρεσκείας τους. Ο λόγος για τους Θεόδωρο Λιάτσο, Χριστίνα Παπουτσάκη, Γεώργιο Πριτσαπίδουλα, Αγγελική Τζόλα, Οδυσσέας Φιλιππάτος και Αλέξανδρο Χριστοδουλόπουλο, παιδιά που θέλουμε να συγχαρούμε για την ταυτόχρονα επιτυχία τους και στις πισίνες και στο διάβασμα.

Η Πάτρα είναι πόλη με μακρά παράδοση στον ναυταθλητισμό, έχοντας αναδείξει σπουδαίους αθλητές και αθλήτριες, αλλά κι έχοντας, ταυτόχρονα, προσφέρει πολλές χαρές στην περιοχή μας. Οι άνθρωποι του ΝΟΠ αξίζουν συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνουν και θα είμαστε στο πλευρό τους σε ό,τι χρειαστούν. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!

Ροή ειδήσεων

Advertisement