Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ανδραβίδα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο δράστης του τετραπλού φονικού

Published

on

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα στις 12 μ.μ ο δράστης του τετραπλού φονικού που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη, στην Ανδραβίδα.

Ο 60χρονος ομολόγησε το φρικιαστικό έγκλημα στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας.

«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», φέρεται να είπε αστυνομικούς που διεξήγαγαν την ανάκριση.

Ο δράστης αναμένεται να περάσει τις πόρτες του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας στις 12 το μεσημέρι καθώς χθες δεν είχε ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δικηγόροι της Ηλείας δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αναλάβουν την υπεράσπισή του, με τη διαδικασία ορισμού συνηγόρου υπεράσπισης να περνά πλέον στις δικαστικές αρχές σύμφωνα με το patrisnews.com.

Οι αστυνομικοί χαρακτηρίζουν ψύχραιμο και σκληρό τον 60χρονο καθ’ ομολογία δράστη που σύμφωνα με πληροφορίες χθες κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του επικαλέστηκε τις οικονομικές διαφορές που υπήρχαν με την οικογένεια ως αφορμή για την αποτρόπαια πράξη του, για την οποία ωστόσο δήλωσε μετανιωμένος.

Μετά την άριστα εκτελεσμένη επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθη ο 60χρονος και αφού οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών αρχικά έδειχνε μη διατεθειμένος να «σπάσει». Τις πρώτες πρωινές ώρες ακολούθησε η μεταφορά του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου η ανακριτική διαδικασία δεν κράτησε για πολλές ώρες μιας και νωρίς το πρωί ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημα.

Το στοιχείο που οδήγησε στη σύλληψη
Το καθοριστικό στοιχείο που έπαιξε ρόλο στον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα φαίνεται πως ήταν η καταγραφή του αγροτικού οχήματος που οδηγούσε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε πρατήριο καυσίμων της Ηλείας, όπου είχε σταματήσει για να βάλει βενζίνη. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν να τον ακολουθούν μέχρι και το σημείο που συνελήφθη στην Πάτρα.

NEWSIT.GR

Ροή ειδήσεων

Advertisement