Connect with us

Ποδόσφαιρο

Πάμε για οχτάδα «φωτιά» στο Champions League

Published

on

 

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον ο θεσμός του Champions League αύριο με δύο αναμετρήσεις.

Φυσικά τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στο Ολντ Τράφορντ και στο μεγάλο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο πρώτο παιχνίδι είχαν αναδειχθεί ισόπαλες και αύριο (10μ.μ.) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τους «8» του κορυφαίου πρωταθλήματος στο πλανήτη.

Την ίδια ώρα στο Άμστερνταμ Αρένα ο Αγιαξ υποδέχεται την Μπενφίκα με τις δύο ομάδες να έχουν έρθει ισόπαλες στο πρώτο ματς με 2-2.

Μεθαύριο θα βγουν άλλα δύο εισιτήρια με την «μεγάλη κυρία», Γιουβέντους να υποδέχεται την Βιγιαρεάλ (1-1) και την Λιλ να φιλοξενεί στο Πιερ Μορουά την Τσέλσι με τους φιλοξενούμενους να έχουν το υπερ τους 2-0 από το πρώτο παιχνίδι.

ΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Ηδη έχουν περάσει η Μπάγερν Μονάχου η οποία κέρδισε συνολικά στα δύο παιχνίδια με 8-2 την Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, η Λίβερπουλ που έχασε στο τελευταίο παιχνίδι με 1-0 από την Ιντερ αλλά είχε νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς, η Μάντσεστερ Σίτι η οποία στο τελευταίο παιχνίδι είχε έρθει ισόπαλη (0-0) με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας την οποία είχε συντρίψει στο πρώτο παιχνίδι με 5-0 και τέλος η Ρεάλ Μανδρίτης που στο τελευταίο ματς νίκησε την Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1 (είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 1-0).

ΤΡΙΤΗ 15/3   (10μ.μ.)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1)

Αγιαξ – Μπενφίκα (2-2)

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/3

Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ (1-1)

Λιλ – Τσέλσι (0-2)

Ροή ειδήσεων

Advertisement