Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με την Ντνίπρο στο Champions League!

Published

on

 

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Ντνίπρο στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, παίρνοντας τον καλύτερο δυνατό αντίπαλο, καθώς απέφυγε την Γκενκ. Eκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο, η ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Τι ισχύει αν προκριθεί

Την Ντνίπρο ήθελε ο Παναθηναϊκός, την Ντνίπρο του έφερε η κλήρωση! Η ουκρανική ομάδα θα είναι ο αντίπαλος του «τριφυλλιού» στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με τους «πράσινους» να αποφεύγουν την Γκενκ και να παίρνουν τον καλύτερο δυνατό αντίπαλο, καθώς η Ντνίπρο δεν διαθέτει την ποιότητα της δευτεραθλήτριας Βελγίου ενώ λόγω του πολέμου παίζει τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια σε ουδέτερη έδρα(πέρσι έπαιξε στο Κόζιτσε της Σλοβακίας), εκτός Ουκρανίας.

Το πρώτο ματς θα γίνει 25 ή 26 Ιουλίου με τους Ουκρανούς γηπεδούχους και το δεύτερο 1 ή 2 Αυγούστου στη Λεωφόρο.

Τι ισχύει αν προκριθεί

Υπενθυμίζουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Παναθηναϊκός θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, ανεξάρτητα από την συνέχεια του στον επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπράγκα, Ρέιντζερς, Μαρσέιγ και Αϊντχόφεν.

Με ποιον παίζει αν αποκλειστεί

Σε περίπτωση αποκλεισμού θα παίξει την Σλάβια Πράγας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement