Connect with us

Πολιτισμός

«Ζητάνε να… εξαφανίσω τον κορωνοϊό»-Ο μάγος Σανκάρα έρχεται σήμερα στην Πάτρα και μιλά στη «Γ»

Published

on

Ένα μοναδικό θέαμα μαγείας και ψευδαισθήσεων θα παρουσιάσει ο Έλληνας μάγος Σανκάρα με την ομάδα του που μετά από δύο χρόνια, λόγω κορωνοϊού, επιστρέφουν στην Πάτρα και συγκεκριμένα, απόψε, στο θέατρο «Πάνθεον», στις 20.00.

Η παράσταση «Απόδραση από τη λογική» απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους με νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε ξανά στην Πάτρα μετά από δύο χρόνια. Το κοινό της πόλης μου έλειψε πολύ. Είναι ένα κοινό που εκφράζεται με πολύ ωραίο τρόπο και έχει αποδείξει ότι εκτιμά τις καλές παραστάσεις», ανέφερε ο μάγος Σανκάρα, ενώ όσον αφορά στο νέο σόου που θα παρουσιάσει τόνισε πως «στην παράσταση έχουν συμπεριληφθεί ολοκαίνουρια νούμερα υψηλού επιπέδου και μεγάλου βαθμού δυσκολίας, ενώ έχουμε δώσει βάρος στη διάδραση με το κοινό.

Θα παρακολουθήσουμε απίστευτες στιγμές, που κόβουν την ανάσα, στιγμές που «κλέβουν» το μυαλό και μιλούν στην ψυχή μας. Αιώρηση αντικειμένων, αντικείμενα που μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια μας, άνθρωποι που πετάνε, μαγικοί καθρέφτες και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής».
Μάλιστα, ο μάγος Σανκάρα μιλώντας στη «Γ» αποκάλυψε και τη μεγαλύτερη έκπληξη της παράστασης που αφορά τη ιδιαίτερα δύσκολη απόδραση που θα επιχειρήσει. «Το κεφάλι μου βρίσκεται ανάμεσα σε καρφιά, τα οποία στηρίζονται σε σχοινιά που αρχίζουν να καίγονται. Έχοντας δεμένα τα χέρια μου και τα πόδια μου πρέπει να αποδράσω πριν κοπούν τα σχοινιά από τη φωτιά και βρεθούν τα καρφιά στο κεφάλι μου. Είναι ένα δύσκολο νούμερο που έχω δουλέψει πολύ και πραγματικά θα εντυπωσιάσει το κοινό».
Όσον αφορά στην πανδημία ο μάγος Σανκάρα ανέφερε πως ο «κόσμος μετά από δύο χρόνια απομόνωσης λόγω του κορωνοϊού έχει ανάγκη να δει εντυπωσιακά πράγματα, να ψυχαγωγηθεί και να περάσει όμορφες στιγμές» και τόνισε με έμφαση «παλιά οι άνδρες μου ζητούσαν να εξαφανίσω τις γυναίκες τους, οι γυναίκες να εξαφανίσω τα παραπάνω κιλά τους και τώρα όλοι μου ζητάνε να εξαφανίσω τον κορωνοϊό…».
Όσον αφορά στη μαγεία και το ρόλο που παίζει στη ζωή του μάγου Σανκάρα επισημαίνει «η μαγεία είναι στιγμές που δημιουργούν έκπληξη και μυστήριο.

Στιγμές που μπορούμε όλοι να δημιουργούμε από την αρχή μέχρι το τέλος της μέρας μας».
Προπώληση εισιτηρίων, στο ταμείο του Θεάτρου και στο ticketservices.gr

Προπώληση: 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement