Connect with us

Ερασιτεχνικό

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: To «πράσινο» εξπρές πέρασε και από το Προάστιο

Published

on

Ούτε η Νίκη Προαστίου κατάφερε να σταματήσει τον οδοστρωτήρα που ακούει στο όνομα Πάτραι καθώς πέρασε από τα Μποζαϊτικα με 1-0 χάρης στο τέρμα του έμπειρου άσου Νίκου Γραμματικόπουλου.

Το παιχνίδι αναμενόταν δύσκολο καθώς το συγκρότημα του Νίκου Πατρώνη δεν έβαλε τα εύκολα σε αυτό του Σταμάτη Σαρρή ωστόσο οι «πράσινοι» έχοντας την εμπειρία με το μέρος τους κατάφεραν να πάρουν ένα τεράστιο «διπλό» που τους φέρνει πιο κοντά στο τίτλο.

Από κει και πέρα ο Αρης σημείωσε το σκορ της αγωνιστικής καθώς «διέλυσε» με 6-0 τον Αστέρα Τσουκαλεϊκων και διατηρεί τις ελπίδες του για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης καθώς έφτασε τους 7 βαθμούς έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σημαντική νίκη απέσπασε και η Θύελλα Πατρών με 2-0 απέναντι στην Δόξα Παραλίας όπως και η Αιγείρα/Ακράτα με το ίδιο σκορ τον Ατρόμητο Πατρών. Ο Πανμοβριακός Ριόλου «καθάρισε» με 2-0 τον Αετό Πατρών εκτός έδρας ενώ το παιχνίδι Κεραυνός- Αχαϊκή αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο «Θ. Χρυασνθόπουλος».

Στα μπαράζ παραμονής ο Ικαρος Πετρωτού πήρε τεράστιο «διπλό» απέναντι στον Δαβουρλή  (2-0) με τους “rossoneri” να χάνουν ένα παιχνίδι το οποίο έμοιαζε να είναι δικό τους. Για το συγκρότημα του Αγγελου Σταθόπουλου o mvp ακούει στο όνομα του Γαβριήλ που σημείωσε και τα δύο τέρματα του Ικαρου στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Μεγάλη νίκη σημείωσε και το Λιμνοχώρι με 1-0 απέναντι στην Πάτρα ενώ χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Θύελλας Αιγίου με τον Δία.

 

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα:

 

ΠΛΕΪ ΟΦ

Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας-Ατρόμητος Πατρών 2-0 (51΄Μαγγίνας, 60΄Μανθόπουλος)

Νίκη Προαστίου-ΑΠΣ Πάτραι 0-1 (75΄Γραμματικόπουλος)

Άρης Πατρών-Αστέρας Τσουκαλεΐκων 6-0 (2΄Κουτρούμπας, 24΄ Μπούμπαλης, 36΄Κωστής, 41΄Κούρτης, 67΄Aγγελής, 80΄Στειακάκης)

Θύελλα Πατρών-Δόξα Παραλίας 2-0 (9΄, 61΄Δ. Νικολόπουλος)

Αετός Πατρών Askounis-Πανμοβριακός 0-2 (42΄Κάτσενος, 69΄Νιφορόπουλος, 4΄δοκάρι Παπαδιονυσίου)

Κεραυνός-Αχαϊκή (αναβλήθηκε)

 

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Δαβουρλής Κ΄92 – Ίκαρος Πετρωτού 0-2 (80΄πεν., 83′ Γαβριήλ)

Λιμνοχώρι – Πάτρα 2005 1-0 (62΄πεν. Καρίτσας)

Θύελλα Αιγίου – Δίας Σαραβαλίου 0-0

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement