Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ- Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Αναμένεται η απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή

Published

on

 

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα μπαράζ ανόδου αλλά και παραμονής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Όσον αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ακόμα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει καθώς αναμένεται να δούμε αρχικά ποια θα είναι η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Αχαΐας για το παιχνίδι που διακόπηκε ανάμεσα στην Θύελλα Πατρών και τον Ατρόμητο. Εν συνεχεία απομένουν δύο αγωνιστικές με σημαντικά παιχνίδια με τους διεκδικητές να είναι οι Άρης, Πανμοβριακός και Ατρόμητος.

Η πειθαρχική θα συλλέξει όλα τα στοιχεία, θα κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι ακόμα και η γιατρός αγώνα και εν συνεχεία θα κοιτάξει ποιος έχει υπαιτιότητα.

Πιο συγκεκριμένα οι μάχες των δύο τελευταίων αγωνιστικών:

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Άρης – Πάτραι, Ατρόμητος- Πανμοβριακός

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ατρόμητος- Άρης, Πανμοβριακός-Διαγόρας

 

Η ΜΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ, ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ

Η ομάδα που πλέον ήδη έχει αποχαιρετήσει το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας είναι η Θύελλα Αιγίου που σε τέσσερις αγώνες έχει μόλις 2 βαθμούς.

Από κει και πέρα σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται οι Αετός Ρίου που έχει 3 βαθμούς, Δαβουρλής με 5 βαθμούς αλλά και η Αναγέννηση με 7 βαθμούς.

Η Δόξα Νιφορεΐκων μετά το διπλό της 4ης αγωνιστικής θεωρητικά δύσκολα θα υποβιβαστεί έχοντας αυτή την στιγμή 19 βαθμούς.

Από κει και πέρα μάχη για την παραμονή τους θα δώσουν Αχαιός, Ατρόμητος Λάππα, Ροΐτικα, Αχαϊκός, Αστέρας Τσουκαλεΐκων, Δόξα Παραλίας και Καλάβρυτα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπολείπονται τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε των μπαράζ παραμονής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement