Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΚΥΠΕΛΛΟ: Θρίαμβος του Αρη, 4-2 ο Διαγόρας

Published

on

Την ήθελε και την πήρε την πρόκριση ο Αρης Πατρών και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο καθώς διέσυρε με 5-1 τον Παναιγιάλειος. Και αναφέρουμε διέσυρε διότι η κατρακύλα της ομάδας του Αιγίου δεν έχει τελειωμό.

Φυσικά ο πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Αγγελής, ο οποίος σημείωσε τέσσερα τέρματα της ομάδας (4′ 8′ , πέναλτι 27′, 76′), ενώ ένα γκολ σημείωσε ο Κωστής στο 60′ της συνάντησης. Για την ομάδα του Παναιγιαλείου είχε μειώσει σε 3-1 ο Βλαχόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Θωμάς, Καταρτζόπουλος, Σπανός (52′ Λυμπέρης), Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Βουτσινάς (81′ Παναγόπουλος), Αγγελής (81′ Στειακάκης), Μπούμπαλης, Κούρτης, Γράβαλος (46′ Λάτσης), Κωστής (68′ Αλποχωρίτης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Βίλλιος, Κουρτελέσης, Μακρίδης, Παπαδόπουλος, Γκασίδης, Βλαχόπουλος, Καρακούτης (63′ Ψωμάρας), Λιάτος, Σκούτας, Χατζηαντωνίου, Πλατυκώστας

 

Ο Διαγόρας πέρασε το εμπόδιο της Αναγέννησης Ψαθοπύργου και πήρε και αυτός το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου άνοιξε το σκορ στο 8’ της συνάντησης με τον Αλεξανδρή ενώ στο 15’ η Αναγέννηση έχασε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν από τα 11 βήματα ο Αθανασόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπαρδάκη ο οποίος απέκρουσε κρατώντας το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αλεξανδρής σημάδεψε το δοκάρι και στο 32’ βρήκε το δρόμο… για να «γράψει» το 0-2. Στο 23’ οι Βραχνιώτες είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Γεωργαντόπουλος όπως και στο 47’ με τον Καραμπούλα. Το 0-3 ήρθε στο 58’ με τον Σπανό για να μειώσει στο 75’ η Αναγέννηση με τον Καλούδη σε 1-3 και στο 80’ σε 2-3 με τον Τζανετή. Τελικά στο 92’ ο Διαγόρας σημείωσε το 4-2 και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του θεσμού.

ANAΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ. (Κ. Τσιπιανίτης): Γεωργόπουλος, Σουλιώτης, Αθανασόπουλος, Χρονόπουλος (89’ Τζιμάνης), Τελέγκος, Παρίσης (60’ Νικολάτος), Καράγιωργας, Κουσελάς, Καρβούνης (60’ Παπαδόπουλος), Παπαπέτρος (32’ λ.τ. Τζανετής- 89’ Μπούρδος), Καλούδης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Α. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος (71’ Αλιφιεράκης), Δημόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαρρής (45’ Καραμπούλας), Ν. Βλασόπουλος, Αποστολόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Αλεξανδρής (57’ Σκεπετάρης), Γεωργαντόπουλος (57’ Σκούρτας), Σπανός.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement