Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη της 33χρονης για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Published

on

Από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της.

Η Εισαγγελία Αθηνών άσκησε πριν από λίγο ποινική δίωξη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας. Οσονούπω αναμένεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο εισαγγελέας έχει ζητήσει ήδη την έκδοση εντάλματος εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς την θεωρεί επικίνδυνη να τελέσει και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Πώς ξεκλειδώθηκε το κουβάρι της Πάτρας
Οι εξελίξεις αυτές δρομολογήθηκαν μετά τη φαρμακευτική ουσία κεταμίνη που εντοπίστηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, η οποία δεν περιλαμβανόταν στη φαρμακευτική της αγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε αυτή η τοξική ουσία σε πολύ μεγάλη ποσότητα που προκάλεσε πνευμονικό οίδημα στη Τζωρτζίνα. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ έλαβαν καταθέσεις από τους γιατρούς του νοσοκομείου οι οποίοι είπαν ότι δεν χορήγησαν στην Τζωρτζίνα αυτή την τοξική ουσία, ούτε κάποιο σκεύασμα που να την περιέχει.

Έτσι, οι υποψίες στράφηκαν προς την πλευρά της μητέρας. Επίσης συνεχίζονται οι έρευνες και για τα άλλα δύο παιδιά προκειμένου να δουν εάν χορηγήθηκε και σε αυτή η συγκεκριμένη τοξική ουσία, αλλά και από πού την προμηθεύτηκε.

Για τα ευρήματα, ο καθηγητής Τοξικολογίας στο ΑΠΘ Νίκος Ράικος ενημέρωσε σχετικά το Εγκλημάτων κατά Ζωής. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε την έρευνα και την παρέδωσε στον Σωτήρη Μπουζιάνη, ο οποίος αναμένεται να συντάξει την πλήρη ιατροδικαστική έκθεση και να την καταθέσει στο Εγκλημάτων κατά Ζωής.

ΜΚΟ: Προσοχή, μπορεί να αυτοκτονήσει
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr από αστυνομικές πηγές, η ΜΚΟ «Κλίμακα» πήγε το πρωί στην Εισαγγελία Πάτρας και ζήτησε τον εγκλεισμό της μητέρας καθώς είχε πληροφορίες ότι θα αυτοκτονούσε.

Για τις εξελίξεις ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αθηνών, που προχώρησε σε επίσπευση των διαδικασιών, και έτσι κατατέθηκε αμέσως η δικογραφία από το Εγκλημάτων κατά Ζωής στην Εισαγγελία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement