Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(4/4)

Published

on

Κριός
H εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει απαιτητικά. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως ούτε τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος δεν είναι εύκολο να σε καταλάβουν, όμως προσπάθησε να μην κάνεις κινήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις και να ρίξουν «λάδι στη φωτιά».

Ταύρος
Oι ημέρες θα έχουν κάποιες απαιτήσεις από εσένα ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως να θυμάσαι πως αυτό θα αποτελέσει την εξαίρεση για το μήνα Απρίλιο, που σε γενικότερο πλαίσιο είναι πολύ θετικός για εσένα. Στις 5/4 μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη διάθεση που θα ξεκινήσει με αφορμή επαγγελματικές υποθέσεις.

Δίδυμοι
H εβδομάδα χρειάζεται προσοχή σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποια προβλήματα στην επικοινωνία με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο θα πραγματοποιηθεί στις 5/4 δείχνοντας μία απαιτητική ημέρα, η οποία «μπορεί να βάλει στον πάγο» κάποια από τα σχέδιά σου.

Καρκίνος
Αυτή η εβδομάδα θα έχει κάποιες απαιτήσεις για αυτό θα χρειαστεί «να κάνεις τα κουμάντα σου», ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε αυτές, χωρίς κόπο αλλά με τον κατάλληλο τρόπο. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 5/4 και θα ενισχύσει κάποιες σκέψεις που σου δημιουργούν ανησυχία.

Λέων
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει αστρολογικά με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/4, η οποία μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές σε σχέδια που αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως οι «άλλοι» φρενάρουν τις βλέψεις και τις επιθυμίες σου, κάτι πού θα σε βάλει στη διαδικασία είτε να αντιδράσεις είτε να απομακρυνθείς «παγώνοντας» σχέσεις και συνεργασίες.

Παρθένος
Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται «να σηκώσεις τα μανίκια» και να ασχοληθείς με εργασιακές υποθέσεις, ζητήματα της καθημερινότητας, καθώς και κάποιες αγγαρείες που μπορεί να υπάρχουν στο πρόγραμμά σου, προκειμένου να τις φέρεις εις πέρας και να μην σε απασχολήσουν περαιτέρω και την επόμενη εβδομάδα.

Ζυγός
Η εβδομάδα ξεκινά αστρολογικά με τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο που θα πραγματοποιηθεί στις 5/4 στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις ζητήματα τα οποία θεωρείς πως βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ιδιαίτερα αν αυτά είναι ζητήματα αισθηματικής φύσεως.

Σκορπιός
Φαίνεται πως κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις πράγματα που θέλεις. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 5/4 και δείχνει πως η εβδομάδα θα ανοίξει την αυλαία της με κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και δουλειές του σπιτιού.

Τοξότης
Η προσοχή σου θα στραφεί στα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και αιτία για αυτό θα είναι κάποιες συζητήσεις που θα έχεις μαζί τους. Η σύνοδος Άρη -Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 5/4 και δείχνει πως δεν θα υπάρχει άνεση στην επικοινωνία.

Αιγόκερως
Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με σκέψεις και ανησυχίες για ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου. Ο οικονομικός προϋπολογισμός είναι η βασική αιτία ανησυχίας αυτό το διάστημα, όμως η σύνοδος Άρη -Κρόνου στον Υδροχόο στις 5/4 είναι η όψη η οποία θα ρίξει την αυλαία αυτού του διαστήματος.

Υδροχόος
Χρειάζεται να θυμάσαι πως η λέξη κλειδί για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει χωρίς να χαλάσεις τη διάθεση σου είναι η υπομονή. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιό σου θα πραγματοποιηθεί στις 5/4 και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος σε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες.

Ιχθύες
Είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες σκέψεις οι οποίες θα «φρενάρουν» είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά σχέδια και θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις «πορεία πλεύσης» σε αυτά. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/4 θα δημιουργήσει απαισιοδοξία, η οποία θα επηρεάσει και τον τρόπο που βλέπεις πολλά από τα πράγματα που σε απασχολούν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement