Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Το θρίλερ με την σπιτονοικοκυρά- Το αγγελτήριο θανάτου της 14ης Σεπτεμβρίου 2020

Published

on

 

 

Παράλληλα με την υπόθεση θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών από την Πάτρα, εκτυλίσσεται και ένα θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας που, όχι μόνο πέθανε ξαφνικά και μυστηριωδώς αλλά ακόμα και η ταφή της έχει αποτελέσει,  θέμα προβληματισμού και συζητήσεων.

Κάποιοι είπαν ότι το ζευγάρι -που είχε τον έλεγχο των χρημάτων της γυναίκας- αποφάσισε να την αποτεφρώσει.

Ταυτόχρονα όμως, υπάρχει τάφος με το όνομά της γυναίκας αλλά πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι πάνω στο μνήμα με το όνομά της, βρίσκεται η φωτογραφία ενός… άνδρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία Πατρών για εκταφή της σορού της 69χρονης σπιτονοικοκυράς από το Α’ Νεκροταφείο Πατρών.

Η εντολή δόθηκε χθες από την εισαγγελία της Πάτρας, όπως αναφέρει στην έντυπη έκδοση της, η εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ».

Για να υλοποιηθεί η απόφαση  θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Δήμου Πατρέων, της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και του Μητροπολίτη Πατρών, ο οποίος θα δώσει εντολή στον αρμόδιο ιερέα για να γίνει η εκταφή παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. και πιθανόν και ιατροδικαστή.

Σε ότι αφορά τα σενάρια περί καύσης της άτυχης καθηγήτριας, το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την ταφή της, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς η ταφή έγινε κανονικά στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών, σε κενοτάφιο, το οποίο μάλιστα πλήρωσε για τρία χρόνια ο Μάνος Δασκαλάκης, συμπληρώνοντας μάλιστα και σχετική υπεύθυνη δήλωση, ότι θα παραλάβει τα οστά μετά την παρέλευση τριετίας.

Για την υπόθεση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip. Gr, θα κληθούν να δώσουν διευκρινήσεις και γιατροί από το ΠΓΝΠ, οι οποίοι φέρονται να παρακολουθούσαν την καθηγήτρια, ενώ θα αναζητηθεί και το πιστοποιητικό θανάτου, που έχει υπογραφεί από γιατρό και αναφέρει και τα αίτια.

To gnomip.gr παρουσιάζει σήμερα το αγγελτήριο θανάτου της 69χρονης καθηγήτριας, όπως είχε δημοσιευτεί την ημέρα της κηδείας της (14.9.2020) στην εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ»

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ OI ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ

Συγγενείς της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μανώλη Δασκαλάκη, έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρο αλλά και σε ιδιωτικό ερευνητή προκειμένου εξεταστούν όλες οι πτυχές  γύρω από τα αίτια θανάτου της 69χρονης αλλά και για το τι έχει γίνει με την περιουσία της.

Στο πιστοποιητικό θανάτου ως αιτία έχει αναγραφεί «νεόπλασμα μήτρας – οστεολογικές βλάβες».

Η 69χρονη που ήταν ένα κλειστό άτομο δεν είχε πολλές σχέσεις ακόμα και με τους κοντινούς της συγγενείς, οι οποίοι έμαθαν για το θάνατο της όταν ήρθε στη δημοσιότητα το θέμα της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Στην κηδεία της παραβρέθηκαν λίγα άτομα, ενώ δεν είχε ειδοποιηθεί κανένας από τους συγγενείς. Πρώτα ξαδέρφια της αλλά και ανίψια της, που παρακολουθούν όλες αυτές τις ημέρες τις εξελίξεις αποφάσισαν να απευθυνθούν σε ειδικούς. Μίλησαν με δικηγόρο με τον οποίο θα συναντηθούν, ενώ ήδη ντετέκτιβ ξεκίνησε τις έρευνες.

«Ανέλαβα την υπόθεση με την σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου από κάποια από τα ξαδέρφια της. Ήμουν στην Πάτρα από χθες. Ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο με την αιτία θανάτου της σπιτονοικοκυράς. Είμαι στη φάση να ξεκαθαριστεί τι έχει γίνει ακριβώς. Δηλαδή εάν έχει γίνει αποτέφρωση, ή την έχουν σκοτώσει ή δεν είναι μέσα στον τάφο» ανέφερε στο newsit.gr  ιδιωτικός ερευνητής, Σωκράτης Στρατής και συνεχίζοντας προσθέτει: «Θέλω να μπορέσω να πάρω και το πιστοποιητικό θανάτου. Μετά θα συνεχίσω τα υπόλοιπα. Θα πρέπει να δω αν τα περιουσιακά της στοιχεία είναι τέτοια που κάποιος θα είχε λόγο να σκοτώσει και να ωφεληθεί. Για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για εγκληματική ενέργεια θα πρέπει να βρούμε το πιστοποιητικό θανάτου και από τι έπασχε η γυναίκα και τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο. Πήγα στον τάφο, μίλησα με δικηγόρους, επικοινώνησα με το νεκροθάφτη ο οποίος έχει θάψει και τα τρία παιδάκια. Δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή»

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement