Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έσπασαν τα κιγκλιδώματα και πάρκαραν στο μόλο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε

στις

Από σήμερα Πέμπτη όπως έχει ανακοινώσει ο Δήμος Πατρέων απαγορεύεται η στάθμευση στον μόλο. Τοποθετήθηκαν από νωρίς το πρωί κεγκλιδώματα έτσι ώστε οι οδηγοί να μην έχουν πρόσβαση. Όπως όμως θα δείτε από τις φωτογραφίες του gnomip τα κεγκλιδώματα είναι σπασμένα και κάποια οχήματα έχουν παρκάρει στον μόλο.

Διαβάστε την ανακοίνωση που είχε κάνει ο Δήμος Πατρέων:

 

Ο Δήμος Πατρέων όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, προχωρά στην τοποθέτηση εμποδίων αποκλείοντας το χώρο με στόχο να πάψει αυτός να γίνεται, αυθαίρετα, χώρος πάρκινγκ και να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους πεζούς.

Από την Δευτέρα 4 Απριλίου, τοποθετούνται και ειδοποιήσεις σε ΙΧ, τα οποία οι κάτοχοί τους τα έχουν παρκάρει για μεγάλο διάστημα το μόλο, ώστε μέχρι την Πέμπτη να τα απομακρύνουν για να μην αποκλειστούν εκεί.

Ο Δήμος σχεδιάζει να αντικαταστήσει, στο μέλλον, τα στοιχεία που θα αποκλείσουν την πρόσβαση των ΙΧ στο μόλο με άλλες καλαίσθητες κατασκευές.

Ο Δήμος, για πολλοστή φορά, υπενθυμίζει στους κατόχους των ΙΧ ότι διαθέτει δωρεάν τρεις μεγάλους υπαίθριους χώρους για πάρκιν αυτοκινήτων, στο πρώην αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στον Άγιο Διονύσιο (χωρητικότητας άνω των 300 θέσεων), τέρμα Παπαφλέσσα (Πάρκινγκ Καλεντζώτη) και στο Νότιο Πάρκο. Οι δύο τελευταίοι χώροι μπορούν να εξυπηρετήσουν εκατοντάδες οχήματα και μάλιστα διατίθεται και λεωφορείο που μεταφέρει, δωρεάν, οδηγούς και επιβάτες, από και προς το κέντρο της πόλης.

Βανδαλισμοί με το καλημέρα των νέων απαγορευτικών μέτρων για τη στάθμευση στο μόλο Αγίου Νικολάου το πρωί της Πέμπτης. Από νωρίς, οπως είχε ανακοινωθεί, τοποθετήθηκαν στην είσοδο στο μόλο, σιδερένιο κιγκλίδωμα προκειμένου  να μην είναι προσπελάσιμος ο χώρος στους οδηγούς που επιθυμούν να σταθμεύσουν εκεί τα οχήματά τους.

Οπως διαπίστωσε το thebest.gr στην αυτοψία στο σημείο, το κιγκλίδωμα βρίσκεται γκρεμισμένο στο τσιμέντο, και κάποια αυτοκίνητα έχουν μπει στο χώρο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement