Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κλείνει το Χιονοδρομικό Κέντρο την Κυριακή 10 Απριλίου

Published

on

 

 

Κλείνει την ερχόμενη Κυριακή το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, μετά από μία «γεμάτη» χιονοδρομική χρονιά. Σε ανακοίνωση του Χιονοδρομικού αναφέρεται πως «μια αλησμόνητη και γεμάτη συγκινήσεις χιονοδρομική χρονιά πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος της. Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ανακοινώνει την λήξη της φετινής του λειτουργίας την επόμενη Κυριακή 10/4/22!

Ο φετινός χειμώνας αποδείχτηκε ένας από τους μεγαλύτερους σε διάρκεια, ενώ είναι αυτός με την μεγαλύτερη στατιστικά, επισκεψιμότητα στην ιστορία του χιονοδρομικού κέντρου. Οι όμορφες βραδιές νυχτερινής λειτουργίας, τα μοναδικά αθλητικά και ψυχαγωγικά event, οι πολυάριθμες παρατάσεις λειτουργίας καθώς και οι στιγμές ζεστασιάς και χαλάρωσης στους χώρους του σαλέ είναι μόνο λίγες από τις ανεξίτηλες μνήμες του χειμώνα που φεύγει.

Ευχαριστούμε όλους εσάς, τους φίλους του μυθικού Χελμού, για την αμέριστη στήριξη σας και ελπίζουμε να καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και απαιτήσεις σας για όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές κατά την παρουσία σας στο κέντρο. Τέλος, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλο το προσωπικό του κέντρου, το οποίο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και να επικρατούσαν, κατάφερε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις, λειτουργώντας υποδειγματικά το χιονοδρομικό μας. Ραντεβού του χρόνου, με μια εξίσου γεμάτη χρονιά και μην ξεχνάτε…

Απομένουν μόλις λίγοι μήνες για την έναρξη της επόμενης χιονοδρομικής περιόδου και η ομάδα του ΧΚΚ προετοιμάζεται ήδη για αυτήν!! Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!».

Ροή ειδήσεων

Advertisement