Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εμπορικός Σύλλογος: Με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο ο νυν πρόεδρος, Κώστας Ζαφειρόπουλος

Published

on

Σε… προεκλογική τροχιά μπαίνουν σταδιακά τα μέλη του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της περασμένης Παρασκευής άναψαν τα αίματα εντός της ομάδας του συνδυασμού «Ενωτική Διεκδικητική Κίνηση» που διοικεί τον ιστορικό Σύλλογο την τελευταία τριετία.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες τα οκτώ μέλη της παράταξης που διοικεί τον Σύλλογο έφεραν προς συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως ερώτηση για τις προθέσεις του προέδρου Κώστα Ζαφειρόπουλου ενόψει των επερχόμενων εκλογών του Ιουνίου και στη συνέχεια αποχώρησαν από τη συνεδρίαση.
Ο κ. Ζαφειρόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανακοίνωσε στα μέλη του Δ.Σ. την απόφαση να μην είναι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό που είχε κατέβει ως επικεφαλής στις προηγούμενες εκλογές διαχωρίζοντας την θέση του.
Φέρεται μάλιστα να απέδωσε την απόφασή του αυτή στο γεγονός ότι η εν λόγω «ομάδα» βρίσκεται μακριά από τις ανάγκες και τα προβλήματα των εμπόρων της Πάτρας.
Η «Γ» απευθύνθηκε στον κ. Ζαφειρόπουλο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε μόνο το γεγονός ότι είναι απόφασή του να μην κατέλθει με το ίδιο ψηφοδέλτιο και με τους παλιούς του συνεργάτες, αλλά θα συγκροτήσει δικό του ψηφοδέλτιο.
Φαίνεται πως υπήρξε διάσταση απόψεων ανάμεσα στον επικεφαλής και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σε θέματα πρωτοβουλιών και προτεραιοτήτων αλλά και φιλοσοφίας, με αποτέλεσμα να τραβούν χωριστούς δρόμους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement