Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (11/4)

Published

on

Κριός

H εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν τα έσοδα και τα έξοδα. Ο Ερμής από το νέο του ζώδιο είναι πολύ βοηθητικός σε περίπτωση που θέλεις να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας -όπως λογαριασμούς και λοιπές υποχρεώσεις- και να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά.

 

 

Ταύρος

Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις κάποιους νέους στόχους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να επενδύσεις το χρόνο σου σε πράγματα τα οποία αποτελούν κινητήριο δύναμη για εσένα και σε ωθούν να γίνεις ακόμα καλύτερος. Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου στις 11/4 και θα βοηθήσει το επικοινωνιακό κομμάτι των υποχρεώσεων της καθημερινότητάς σου.

 

 

Δίδυμοι

Η προσοχή σου αυτή την εβδομάδα θα στραφεί στον επαγγελματικό τομέα καθώς η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12/4 θα ανοίξει νέους δρόμους για εσένα. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία πρόταση για δουλειά, όπως είναι εξίσου πιθανό να διευθετηθεί «ως δια μαγείας» ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο σε έχει απασχολήσει και σε έχει κουράσει αρκετά μέχρι στιγμής.

 

Καρκίνος

H εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου η οποία θα «περιορίσει» τα συναισθήματα και μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο τη σχέση σου με κάποια πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σε επιβαρύνει.

 

 

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/4 που δείχνει πως η επικοινωνία το επόμενο διάστημα θα γίνει περισσότερο αποδοτική, ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν φιλικές/συναδελφικές σχέσεις και συλλογικές δραστηριότητες. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12/4 θα σου δώσει κίνητρο για μία νέα αρχή.

 

 

Παρθένος

Μία ευνοϊκή εβδομάδα ξεκινά για εσένα κάτι το οποίο θα φανεί από την αρχή της, καθώς στις 11/4 ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου. Από αυτό το φιλικό ζώδιο θα φέρει σε προτεραιότητα τα όνειρά, τους στόχους σου και τα σχέδια που έχεις για το προσεχές μέλλον, τα οποία φαίνεται που θα σου δημιουργήσουν ψυχική ανάταση και ευφορία.

 

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μία θέση από την οποία θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύ καλές κινήσεις με όφελος για το ταμείο σου. Οι συζητήσεις για τα οικονομικά θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες και φαίνεται πως με κάποιο τρόπο θα βγεις κερδισμένος.

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο πολικό ζώδιο του Ταύρου. Ο Ερμής από τη νέα του θέση θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανό να ξεκινήσουν συζητήσεις για κάτι νέο που έρχεται. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στις 12/4 θα ενισχύσει τα συναισθήματα, τη διαίσθηση και τη δημιουργικότητα σου.

Τοξότης

Η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη στα πρόσωπα της οικογένειάς σου, στο σπίτι σου και σε οτιδήποτε σου δημιουργεί την αίσθηση της οικειότητας. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει τους οικογενειακούς δεσμούς και θα φέρει σε προτεραιότητα ζητήματα που αφορούν τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Αιγόκερως

Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα ενισχυθούν τα ταλέντα σου, η δημιουργικότητα και η φαντασία σου, δείχνοντας πως θα είναι γεμάτη συναισθήματα και όρεξη για αγαπημένες δραστηριότητες. Στις 12/4 η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα βοηθήσει την εξέλιξη κοινωνικών, επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων.

Υδροχόος

Μία απαιτητική εβδομάδα ξεκινά καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από τις 11/4, δείχνει πως θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα τα οποία αφορούν υποχρεώσεις είτε δικές σου είτε οικείων σου προσώπων αλλά και δουλειές. Η μεθαυριανή σύνοδος Δία – Ποσειδώνα θα αποτελέσει το «αντίβαρο» καθώς θα φέρει ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα.

 

Ιχθύες

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά με ευκαιρίες για δράσεις, δραστηριότητες και νέες γνωριμίες, καθώς ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου από τις 11/4 θα βοηθήσει πάρα πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία σου με τους άλλους. Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και να σε κάνει να δεις τα πράγματα μέσα από μία πιο θετική ματιά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement