Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(18/4)

Published

on

Κριός
H εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, μία όψη η οποία θα δημιουργήσει τρυφερά συναισθήματα και την ανάγκη να παραμείνεις σε επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους και να κάνεις οτιδήποτε άλλο σε κάνει να νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια.

Ταύρος
Mία γλυκιά εβδομάδα ξεκινά για εσένα και εξέχουσα θέση σε αυτή θα έχει το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου (18/4). Αυτή η θετική όψη θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό επικοινωνιακό κλίμα το οποίο θα βοηθήσει στην εξέλιξη κοινωνικών, επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων.

Δίδυμοι
Aυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να νιώθεις πως κάνεις κάποιες δουλειές μηχανικά καθώς φαίνεται πως το μυαλό σου θα βρίσκεται κάπου διαφορετικά από εκεί που θα είναι η φυσική σου παρουσία. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό στον Ταύρο (18/4) θα φέρει στο προσκήνιο τις βαθύτερες σου ανάγκες.

Καρκίνος
Μία εβδομάδα κατά την οποία τα συναισθήματα θα έχουν τον πρώτο και κύριο λόγο σε όλες σου τις επαφές ξεκινά! Αυτή η θετική όψη μεταξύ των δύο υπόσχεται ευχάριστες συναντήσεις ακόμα και ξαφνικές επαφές με φίλους ή κοινωνικές «υποχρεώσεις» οι οποίες θα σε γεμίσουν χαρά.

Λέων
Θα σκέφτεται περισσότερο πράγματα που θα ήθελες να κάνεις, και αυτό θα έχει άμεση επίδραση στην καθημερινότητά σου καθώς δεν θα είναι και τόσο εύκολο να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 18/4 και θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για τη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων.

Παρθένος
Το σερί θετικών ημερών συνεχίζεται καθώς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ένα εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού, το οποίο θα σου δημιουργήσει πολύ καλή διάθεση και όρεξη να κάνεις πολλά πράγματα. Αυτή η όψη θα σε φέρει πιο κοντά με φίλους και συνεργάτες και θα δημιουργήσει θετικά συναισθήματα.

Ζυγός
Αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για τις σκέψεις, τις βαθύτερες σου ανάγκες και τα συναισθήματά σου, έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις τρόπους για να παραμείνεις μακριά από υποχρεώσεις της καθημερινότητας προκειμένου να κερδίσεις χρόνο για τον εαυτό σου.

Σκορπιός
Η εβδομάδα ξεκινά με θετική διάθεση και σε αυτό θα βοηθήσει το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη μπορεί να συμβάλλει και σε κάποιες συναντήσεις οι οποίες θα φτιάξουν πολύ τη διάθεσή σου και θα σε γεμίσουν θετικά συναισθήματα.

Τοξότης
Μπορείς να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου για να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς να εξαρτάσαι από τους άλλους. Σήμερα, θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αιγόκερως
Η εβδομάδα είναι πιθανό να σου ξυπνήσει αναμνήσεις από στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα και να σε βάλει στη διαδικασία να επικοινωνήσεις ακόμα και να κανονίσεις μία συνάντηση μαζί τους. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 18/4 και θα κάνει ιδιαίτερα κοινωνική και επικοινωνιακή αυτή την εβδομάδα.

Υδροχόος
Θα παρατηρήσεις πως το μυαλό σου θα βρίσκεται συνέχεια σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και θα αναζητάς τρόπους ώστε να μπορέσεις να κάνεις κάποιες αγορές που θέλεις αλλά να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού δείχνει πως θα υπάρξει επίτευξη των οικονομικών στόχων.

Ιχθύες
Η εβδομάδα θα είναι πολύ βοηθητική για εσένα καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 18/4 και θα προάγει την ηρεμία, τη σταθερότητα αλλά και τα συναισθήματα. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα, φίλους σου, να κάνεις μία επίσκεψη σε συγγενείς και με την οικογένεια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement