Connect with us

Στοίχημα

Ισχυρή η έδρα της Έλφσμποργκ

Published

on

Παρότι πλησιάζουμε στο φινάλε της φετινής περιόδου για τα περισσότερα από τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, υπάρχουν και αυτά τα οποία θα μας κάνουν συντροφιά όλο το καλοκαίρι. Φυσικά, αναφερόμαστε στις χώρες της Σκανδιναβίας, οι οποίες έχουν κάνει σέντρα εδώ και μερικές εβδομάδες. Μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες.

Μπορεί ολοκληρωμένη εικόνα να μην έχουμε σχηματίσει ακόμα για όλες τις ομάδες, όμως σίγουρα έχουμε μια άποψη. Στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας στην Αλσβένσκαν, η Έλφσμποργκ υποδέχεται στο «Μποράς» τη Τζουργκάρντεν.

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ: Παρά το μέτριο ξεκίνημά της τη φετινή σεζόν, η Έλφσμποργκ αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς και να θυμίζει μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους για φέτος. Οι πρωταθλητές του 2012 προέρχονται από δυο σερί νίκες, με ενεργητικό 9 τέρματα, ενώ εντός έδρας συνήθως παράγουν πολλές ευκαιρίες. Ο προπονητής Τζίμι Τελίν θέλει η ομάδα του να συνεχίσει στους υψηλούς ρυθμούς και στόχος είναι η νίκη κόντρα στην άμεση ανταγωνίστρια Τζουργκάρντεν. Από θέμα απουσιών, εκτός είναι ο βασικός αμυντικός Γκούσταφ Χένρικσον.

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ: Μπορεί πέρσι να τερμάτισε στη 3η θέση της βαθμολογίας, όμως ο βασικός στόχος ήταν ο τίτλος. Η Τζουργκάρντεν ξεκίνησε τη σεζόν με την ίδια ακριβώς λογική και η εκκίνησή της δεν ήταν κακή, όντας ήδη στη 5η θέση με 11 βαθμούς σε 7 παιχνίδια. Μάλιστα, με μια ματιά στο πρόγραμμα, θα δούμε πως έχει ήδη βγάλει ένα δύσκολο σερί αγώνων με Γκέτεμποργκ, Νόρκεπινγκ και ΑΙΚ. Πηγαίνει, λοιπόν, στην έδρα της Έλφσμποργκ ψάχνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα, με τη παράδοση των τελευταίων ετών να είναι στο μέρος της. Εκτός οι Κακ και Οντιάμπο, αμφότεροι αναπληρωματικοί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυο από τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας είναι Έλφσμποργκ και Τζουργκάρντεν και συχνά-πυκνά μας προσφέρουν πολλές συγκινήσεις στα μεταξύ τους ματς. Οι γηπεδούχοι στηρίζονται στη δυνατή τους έδρα και θεωρούμε πως έχουν το προβάδισμα σε αυτό το ματς. Στο 2.05 ο άσος στον Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ροή ειδήσεων

Advertisement