Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(9/5)

Published

on

Κριός
Το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο καθώς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα συμβούν δύο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα, τα οποία θα διαφοροποιήσουν αισθητά το κλίμα που υπάρχει. Νέες συγκινήσεις, ευχάριστες εξελίξεις αλλά και η προσθήκη νέων προσώπων στη ζωή σου ανήκουν στα δώρα αυτού του Δία, ενισχύοντας την αισιοδοξία σου.

 

Ταύρος
Η εβδομάδα έχει «άσους στο μανίκι της» καθώς την ίδια ημέρα στις 11/5 θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων αλλά θα πραγματοποιηθεί και η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού. Θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε ζητήματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο το ταμείο σου.

Δίδυμοι
Μία ιδιαίτερη εβδομάδα ξεκινά καθώς στις 11/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου, η οποία θα καταλήξει και στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου του Ταύρου. Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία σου με τους άλλους, καθώς μπορεί να παρατηρήσεις επικοινωνιακά μπερδέματα.

Καρκίνος
Η περίοδος θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να προβάλλεις τη δουλειά σου, τις επαγγελματικές σου ικανότητες, τις δεξιότητες σου και να βγεις μπροστά. Ο Δίας θα κάνει ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στον Κριό στις 11/5 (όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι το φθινόπωρο) και η παρουσία του στο πύρινο ζώδιο θα φέρει τα επαγγελματικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο δημιουργώντας ευκαιρίες εξέλιξης.

Λέων
Βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα δύο εκλείψεων κάτι που μεταφράζεται ως «βαριά» διάθεση και ίσως να νιώθεις πως κάποιες εσωτερικές ανησυχίες αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται, όμως αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει και το «αντίπαλον δέος» των παραπάνω, το οποίο θα εξισορροπήσει τη διάθεσή σου και θα ενισχύσει την αισιοδοξία σου.

Παρθένος
Η εβδομάδα θα παίξει κομβικό ρόλο στα δρώμενα του επόμενου διαστήματος καθώς στις 11/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που θα αλλάξει τις προτεραιότητες και τον τρόπο που αξιολογείς πρόσωπα και καταστάσεις. Ισως υπάρχουν κάποια «εμπρός-πίσω» στη δουλειά ή να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους επαγγελματικά θέματα.

Ζυγός
Η εβδομάδα θα χρειαστεί ιδιαίτερη συγκέντρωση στις δουλειές της καθημερινότητας, τις εργασιακές υποχρεώσεις καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα ξεκινήσει στις 11/5 στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να δημιουργήσει κωλυσιεργία. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε περίπτωση που έχεις κανονίσει μέσα σε αυτή την εβδομάδα κάποιο ραντεβού ή τη διευθέτηση ενός ζητήματος.
Σκορπιός
Μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους αναμνήσεις σχετικά με υποθέσεις του παρελθόντος, οι οποίες θα σε κρατήσουν απασχολημένο και ενδεχομένως να σε βάλουν στη διαδικασία να αναμοχλεύσεις κάποια ζητήματα τα οποία θεωρητικά είχαν κλείσει. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος.

Τοξότης
Στις 11/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που θα επηρεάσει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δείχνει πως μπορεί να εμφανιστεί ξανά ένας παλιός συνεργάτης, ένας πρώην σύντροφος ή για κάποιο λόγο να αρχίσουν να σε απασχολούν θέματα του παρελθόντος που αφορούν τον τομέα αυτό.

Αιγόκερως
Θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες των υποχρεώσεων σου οι οποίες θα κάνουν τη διαφορά και θα καθορίσουν την έκβαση τους. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 11/5 καταδεικνύοντας πως η διαφορά θα βρίσκεται στις λεπτομέρειες όσον αφορά ζητήματα της καθημερινότητας, εργασιακά θέματα αλλά και συζητήσεις που θα έχεις με τους άλλους.

 

Υδροχόος
Κάθε φορά που ο Ερμής βρίσκεται σε αναδρομή μπορεί να υπάρχουν επικοινωνιακά μπερδέματα, συγχύσεις παρανοήσεις και καθυστερήσεις σε ραντεβού, όμως για εσένα αυτά δεν θα είναι αξεπέραστα και δεν θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στο πρόγραμμά σου, καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή κοινωνικά «πάρε-δώσε» έτσι ώστε να αποφύγεις οποιοδήποτε εμπόδιο.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσεις περισσότερο υποτονικός σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και είναι πάρα πολύ πιθανόν να αναζητήσεις τρόπους να αναβάλεις κάποιες δουλειές και κάποιες υποχρεώσεις που έχεις στο πρόγραμμά σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα ξεκινήσει στις 11/5 και είναι πολύ πιθανόν να εντείνει αυτή την αναβλητικότητα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement