Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάλεψε «παλικαρίσια»-Κηδεύεται σήμερα στις 15.00 ο 28χρονος Σάββας Βασιλόπουλος

Published

on

Πάλεψε γενναία επί δέκα ημέρες, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε! Ο 28χρονος Σάββας Βασιλόπουλος άφησε χθες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Το άτυχο παλικάρι το βράδυ της 19ης Μαΐου οδηγώντας την αγαπημένη του μηχανή  στο Νέο Δρόμο με κατεύθυνση από Πάτρα προς Αρέθα, κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα το δίκυκλο να ανατραπεί και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο 28χρονος αιμόφυρτος στο οδόστρωμα μεταφερόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου άμεσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και διασωληνώθηκε. Όλο αυτό το διάστημα όλοι προσεύχονταν για τον Σάββα, περιμένοντας ένα θαύμα, το οποίο όμως δεν έγινε…

Ένα παιδί γεμάτο ζωή, χαρούμενο, η ψυχή της παρέας, εργατικός και υπεύθυνος στην εργασία του σε γνωστή εταιρεία φύλαξης έμελλε να φύγει από τη ζωή, τόσο πρόωρα και άδικα.

Ανείπωτος ο πόνος για τους γονείς του, Παναγιώτη και Ελένη, αλλά και για τα δύο του αδέλφια, τον Ανδρέα και τη Μαρία που σήμερα στις 3 το μεσημέρι, μαζί με συγγενείς και φίλους θα τον αποχαιρετήσουν για πάντα.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πατρών, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο του Ρίου.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement