Connect with us

Lifestyle

Τι προβλέπει για σήμερα το ζώδιο σου(30/5)

Published

on

Κριός

Μια ευχάριστη και επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 30/5 στο ζώδιο των Διδύμων θα δώσει το ρυθμό στην επικοινωνία αλλά και στις συναντήσεις σου. Αυτή η νέα Σελήνη θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσει τις σχέσεις που έχεις με κάποια από αυτά.

Ταύρος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων (30/5) η οποία θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις περισσότερο ζητήματα τα οποία αφορούν τα έσοδα, τα έξοδα και τον οικονομικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου θεμάτων, κάτι που φαίνεται πως θα έχει αποτέλεσμα.

Δίδυμοι

Φαίνεται πως θα πάρεις αποφάσεις σχετικά με μία προσωπική ή μια επαγγελματική σου σχέση, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 30/5 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βάλεις κάποια πράγματα που αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων σε μία σειρά. Θα χρειαστεί να δεις προσεκτικά τα δεδομένα που ήδη υπάρχουν και τις προσδοκίες από μια σχέση.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη στους Διδύμους, η οποία θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις μία ανασκόπηση όλου του προηγούμενου διαστήματος. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις καλύτερα την πρόοδο που υπάρχει σε προσωπικά ή επαγγελματικά σου ζητήματα και να έχεις μία καλύτερη εικόνα για αυτά που σε απασχολούν. Αυτό θα είναι πάρα πολύ θετικό.

Λέων

Το καλοκαίρι βρίσκεται «προ των πυλών» και θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες με φίλους, σε βόλτες, αλλά και στην επικοινωνία σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η νέα Σελήνη θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για συναντήσεις με φίλους, θα φέρει κοινωνικές προκλήσεις και θα ενισχύσει τις δημόσιες σχέσεις.

Παρθένος

Η αυλαία της εβδομάδας θα ανοίξει σήμερα με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων και θα φέρει στο προσκήνιο θέματα δουλειάς αλλά και την καριέρα σου σε γενικότερο πλαίσιο. Όμως δεν αποκλείεται να σε ωθήσει σε ένα νέο ξεκίνημα όμως καλό θα ήταν να περιμένεις την ορθή πορεία του Ερμή προκειμένου να το υλοποιήσεις, κάτι το οποίο δεν θα αργήσει να γίνει.

Ζυγός

Ο Μάιος αποχωρεί δίνοντας τη σκυτάλη στον Ιούνιο και λίγο πριν φύγει επιφυλάσσει μία θετική έκπληξη. Η νέα Σελήνη θα ελαφρύνει το βαρύ κλίμα που μπορεί να υπήρξε καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις πράγματα τα οποία μπορούν να ελαφρύνουν τη ψυχολογία σου και να φτιάξουν τη διάθεση σου.

Σκορπιός

Θα σε απασχολήσουν λίγο πιο έντονα όλα τα ζητήματα καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 30/5 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κλείσεις κάποιες υποθέσεις. Το να μπει ένα οριστικό τέλος σε ζητήματα τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα θα είναι ανακουφιστικό και φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να το καταφέρεις.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία, όμως η ανάγκη να αφήσεις πίσω σου κάποιες δύσκολες καταστάσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων θα κάνει αισθητή την παρουσία της. Ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 3/6.

Αιγόκερως

Θα θελήσεις να αλλάξεις την καθημερινότητα σου και είναι πάρα πολύ πιθανό να ξεκινήσεις με κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων θα σου δώσει το έναυσμα για τέτοιου είδους αλλαγές, καθώς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποκτήσεις λίγο παραπάνω χρόνο για εσένα.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις μία ιδιαίτερα ενθουσιώδη διάθεση απέναντι σε διάφορα ερεθίσματα και σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 30/5. Αυτή η νέα Σελήνη γίνεται σε ένα ζώδιο φιλικό προς εσένα και δημιουργεί εξωστρέφεια, ευχάριστα συναισθήματα αλλά και ενθουσιασμό.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν αρκετά κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι, καθώς η νέα Σελήνη μπορεί να σε οδηγήσει στην ανάγκη να κάνεις κάποιες αλλαγές. Το να μπεις σε σκέψεις σχετικά με την αναζήτηση ενός νέου σπιτιού είναι ένα πιθανό σενάριο υπό το πρίσμα αυτής της νέας Σελήνης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement