Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές

Published

on

 

Η Παναχαϊκή σήμερα (5:30 μ.μ.) κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ με νίκη κλειδώνει… και την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία

 

Το τελευταίο παιχνίδι για την φετινή χρονιά δίνει η Παναχαϊκή στη Πάτρα για την 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Super League κόντρα στο ΠΑΟ Ρουφ.

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου για τελευταία φορά φέτος μπροστά στους φιλάθλους της Παναχαϊκής θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα με στόχο φυσικά τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα του δώσει και παράλληλα θα κλειδώσει… την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία.

Η άνοδος ήρθε. Όμως αυτή πρέπει να συνοδευτεί και με την πρωτιά για την ιστορία της Παναχαϊκής και αυτός είναι ο στόχος κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ.

Οι κοκκινόμαυροι με τρίποντο… απέναντι στο Ρουφ πηγαίνουν στους 15 βαθμούς και δεν θα απειλούνται στην αυλαία των μπαράζ από καμία ομάδα ακόμα και αν ηττηθούν στον Κορυδαλλό κόντρα στην Προοδευτική.

Πάντως η εν λόγω αναμέτρηση χρειάζεται προσοχή διότι ο ΠΑΟ Ρουφ είναι ακόμα μέσα στο κόλπο θέλοντας ή καλύτερα θα προσπαθήσει να πάρει κάτι…

Ο Σούλης Παπαδόπουλος το έχει τονίσει αυτό στους ποδοσφαιριστές του κοπάζοντας άμεσα τα πανηγύρια μετά την ευρεία νίκη με 3-0 κόντρα στον Ηρακλή Λάρισα.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει και πάλι βροντερό «παρών» για να φωνάξει «νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» και γι’ αυτό πρέπει η νίκη να έρθει στο τελευταίο ματς της χρονιάς μέσα στην Αγυιά.

 

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει η προτελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Super League 2 καθώς τέσσερις ομάδες μάχονται για τρία εισιτήρια που θα τους δώσουν την ευκαιρία τη νέα αγωνιστική περίοδο να αγωνιστούν στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Ο Αγροτικός Αστέρας που έχει 7 βαθμούς φιλοξενείται από τον Ηρακλή Λάρισας που δεν έχει πλέον κανέναν στόχο. Η ομάδα του Βορρά αναζητά το «τρίποντο» που θα του δώσει το δεύτερο εισιτήριο με την Παναχαϊκή για την Super League 2.

Το ίδιο θέλει και η Προοδευτική που παίζει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ηλιούπολη. Η ομάδα του Κορυδαλού έχει 7 βαθμούς και με νίκη θα πάει στους 10 κατακτώντας το τρίτο εισιτήριο. Η ομάδα της Ηλιούπολης αν και στην αρχή θεωρήθηκε ένα από τα φαβορί τελικά είναι το αουτσάιντερ καθώς έχει μόλις έναν βαθμό.

Ο Μακεδονικός που έχει 8 βαθμούς την προτελευταία αγωνιστική θα πραγματοποιήσει το ρεπό του και στην αυλαία κόντρα στο ΠΑΟ Ρουφ εκτός έδρας θα δώσει έναν αγώνα ζωής και θανάτου. Ο Ρουφ έχει 6 βαθμούς και πιθανόν να μείνει σε αυτούς αφού σήμερα αγωνίζεται στην Πάτρα με την Παναχαϊκή οπότε στην αυλαία μέσα στην έδρα του θα επιδιώξει να νικήσει τον Μακεδονικό για να πάρει αυτός το εισιτήριο. Σε διαφορετική περίπτωση ο Μακεδονικός που παίζει για δύο αποτελέσματα (ισοπαλία και νίκη) θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Super League 2.

 

ΜΕ 23 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο έμπειρος τεχνικός, Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για το σημερινό, τελευταίο εντός έδρας ματς, με την ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ. Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Λεωνίδας Κυβελίδης, ο τιμωρημένος Γιώργος Σμίλτος, ο Δημήτρης Μικελάτος (τραυματίας), ο Θόδωρος Κοτσόκολος (τραυματίας) καθώς και ο Βασίλης Μπελεζάκης που ακόμα βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας.

Αναλυτικά 23 ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει ο Παπαδόπουλος είναι οι εξής: Κολοβούρης, Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Στεργίδης, Τσακμάκης, Καρακλάιτς, Μακρής, Γούλας, Μικές, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Καρπαθάκης, Στασινόπουλος, Κέρη, Αλεξόπουλος, Λιμάτσι, Λούσκος, Κόκας, Λιποράτσε, Παπαχρονόπουλος, Μαστραντωνάκης, Κωνσταντακόπουλος και Χαντή.

 

 

O Μπουτσίκος στην Αγυιά

Ο Θανάσης Μπουτσίκος από τον σύνδεσμο της Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ για να διευθύνει το σημερινό τελευταίο εντός έδρας ματς της Παναχαϊκής με τον ΠΑΟ Ρουφ για την 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Super League 2.

Βοηθοί του θα είναι οι Αγγελόπουλος, Χατζηβασιλείου από τον ίδιο σύνδεσμο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Διαιτητής: Μπουτσίκος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Αγγελόπουλος, Χατζηβασιλείου (Μακεδονίας)

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)

Βοηθοί: Κορωνάς, Χρηστάκος (Πειραιά).

 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας), Χριστοδούλου (Ημαθίας)

Ρεπό: Μακεδονικός.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

                                    ΑΓ       Ν.        Ι.          Η.       ΓΚΟΛ  Β.

Παναχαϊκή               4          4          0          0          8-2     12

Μακεδονικός            5          2          2          1          3-2      8

Προοδευτική            4          2          1          1           6-1       7

Αγροτικός Αστ.        5          2          1          2           6-5      7

———————————————————-

ΠΑΟ Ρουφ                 4          2          0          2          4-5      6

ΓΣ Ηλιούπολης         4          0          1          3           2-5      1

Ηρακλής Λάρισας    4          0          1          3           1-10    1

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement