Connect with us

Αθλητισμός

Τσάμπιονς Λιγκ Κωφών: Κινδύνευσε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μωριά

Published

on

Η έγκυρη επέμβαση της ιατρού αγώνα Βιβής Λουκοπούλου, απέτρεψε τα χειρότερα στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ Κωφών ΠΑΟΚ Μωριάς-Σεντ Τζόνσον, καθώς Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας βρέθηκε στο έδαφος με τη ζωή του να κινδυνεύει.

Άνθρωποι της Οργανωτικής Επιτροπής κάλεσαν ασθενοφόρο, που ήρθε εγκαίρως, ο παίκτης διακομίστηκε στο εφημερεύων Νοσοκομείο, ωστόσο παρέμεινε εκεί για προληπτικούς λόγους.

Η ΑΣΚΒΔΕ ΕΧΑΣΕ 5-4 ΚΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος πέτυχε «καρέ» τερμάτων, ωστόσο αυτό δεν έφτασε με αποτέλεσμα η πατρινή ομάδα ΑΣΚΒΔΕ να αποκλειστεί από τη γερμανική Στουτγκάρδη στην προημιτελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωφών, καθώς ηττήθηκε με 5-4. Οι παίκτες της έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, προηγήθηκαν στο σκορ 3-1, ωστόσο στη συνέχεια, έγινε συναρπαστικό παιχνίδι, ήρθε μια λάθος απόφαση του βοηθού -έβγαλε σε θέση οφσάιντ παίκτη της ΑΣΚΒΔΕ- όπου υπήρξαν διαμαρτυρίες, οι αντίπαλοι ανέβασαν «στροφές», έγινε η ανατροπή και χάθηκε έτσι η πρόκριση στην ημιτελική φάση. Η ΑΣΚΒΔΕ θα παίξεις για τις θέσεις 5-8. Αντίθετα στην ημιτελική φάση προκρίθηκαν οι εξής ομάδες: Παρί, Σεντ Τζόνσον, ΠΟΚ, Στουτγάρδη.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Παρί-Γουόσινκτον           3-0

ΠΑΟΚ Μωριάς-Σεντ Τζόνσον       1-3 πεν. (1-1 κ.δ.)

ΠΟΚ-Καστεγιόν 5-0

ΑΣΚΒΔΕ-Στουτγάρδη      4-5

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΑΥΡΙΟ

Παμπελοποννησιακό, 18.00: Παρί-Σεντ Τζόνσον.

Γηπ. Πανεπιστημίου, 18.00: ΠΟΚ Αθήνας-Στουτγάρδη.

ΤΕΛΙΚΟΣ

Παμπελοποννησιακό, 19.30.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement